Ståle Halsøy skulle bare kjøre nydoningen hjem for å hente crocs, snurring, en campingstol og litt rødvin. Men gikk ikke helt som planlagt ...
Ståle Halsøy skulle bare kjøre nydoningen hjem for å hente crocs, snurring, en campingstol og litt rødvin. Men gikk ikke helt som planlagt ...

Gjett hvorfor Ståle bare hadde bobilen i 57 meter

Skulle hjemom å hente litt småtteri  - så var det full stopp ...

annonse

Ståle Halsøy jobber som lokfører og skulle stasjoneres i Oslo. For å gjør hverdagen litt mer hjemmekoselig hadde han kjøpt seg en bobil for å kose seg i de dagene han skulle overnatte i hovedstaden. I helga skulle han hente nydoningen og stoppe innom hjemme for å proviantere, skriver Ranablad.

Crocs og rødvin

Så langt kom han aldri.

– 57 meter har jeg regnet meg fram til. Jeg hentet bilen på parkeringsplassen og skulle kjøre under brua, som jeg har passert hver dag til jobb, men da med bil eller motorsykkel. Det jeg ikke tenkte på var at bobilen var mye høyere enn de andre kjøretøyene jeg har brukt. Derfor ble det bom stopp, sier han.

Makshøyden på undergangen er 2,1 meter, men bobilen rager høyere i landskapet. Halsøy sier det smalt godt.

– Jeg trodde hele brua kom ned da jeg fikk hele overdelen av bobilen over meg. Senga og hele bøtteballetten havnet rett i hodet på meg, men det gikk heldigvis bra. Jeg skulle jo bare hjem for å hente crocs, snurring, en campingstol og litt rødvin. Jeg var i godt humør og tenkte ikke så mye på høyde der og da. Det var en tabbe, ler han.

Her stoppet det for den ferske bobileieren.
Her stoppet det for den ferske bobileieren.

Med humor

For han tar det hele med godt humør. Selv det at han ikke hadde kasko må han smile av.

– Jeg overførte pengene for bobilen i dag, men nå er det bare et vrak igjen. Det er ikke noe å gjøre med den saken. Det blir sikkert noe jeg kan le godt av seinere over et glass konjakk. Kanskje det skjer allerede til neste helg, sier han.

– Og crocsen blir igjen hjemme?

– Definitivt. Min bobilkarriere ble kort, men intens. Jeg skal bo på hotell i Oslo. Dette får jeg nok høre til den dagen jeg dør, sier forhenværende bobileier Ståle Halsøy.

Les flere bilsaker i Ranablads motormagasin her

Laster inn forumet...