INGEN MOBBING: Emma Ellingsen (13) begynte på ungdomsskolen i høst. Hun har ikke erfart noe mobbing. Foto: TV 2.
INGEN MOBBING: Emma Ellingsen (13) begynte på ungdomsskolen i høst. Hun har ikke erfart noe mobbing. Foto: TV 2.

Født i feil kropp-Emma (13): – Ingen har mobbet meg

Emma Ellingsen har begynt på ungdomsskolen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Emma Ellingsen (13) har hele livet følt seg som en jente i en guttekropp, og er én av 14 personer som TV 2 følger i dokumentarserien «Født i feil kropp».

I august begynte hun på ungdomsskolen, og før første skoledag fortalte Emma til «God morgen Norge» at hun ikke fryktet mobbing fra medelever.

Nå forteller Emma til TV 2 at mobbing ikke er noe tema.

– Første skoledag var helt normal, selv om jeg kom litt sent fordi jeg hadde vært i Oslo på «God morgen Norge». Det var veldig spennende og fint å begynne, sier hun.

– Jeg har ikke møtt noen store utfordringer etter at jeg begynte på ungdomsskolen Alt er som det alltid har vært. Ingen har mobbet meg verken før eller etter jeg begynte på ungdomsskolen. Alle de rundt meg er som de pleier.

Les mer om Emma

Populær på Instagram

Til nå er det sendt to episoder av «Født i feil kropp», og Emma har kun fått positive tilbakemeldinger. Hun merker også populariteten på Instagram-kontoen.

– Responsen har bare vært positiv etter seriestart. Jeg merker det spesielt på antall følgere på Instagram.

Emma har ikke opplevd at folk på gaten kommer bort for å prate etter TV-deltakelsen, men moren har fått flere nysgjerrige henvendelser.

– Jeg tror mange kjenner meg igjen, men ingen sier noe til meg. Men mamma sier at mange voksne har spurt henne om hun er moren til Emma. De synes at jeg er tøff som står fram og forteller min historie. Da jeg var på «God morgen Norge» var det noen som kom bort og spurte om jeg var Emma, blant andre Siv Jensen, og hun synes det var fint at jeg var så åpen om hvordan jeg har det, sier Emma til TV 2.