Forren-fulltreffer senket Brann

Og nå utelukker nærmest Molde-helten at han forlater klubben før sesongslutt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se alt av engelsk fotball
direkte — Klikk her

Se vinnermålet til Vegard Forren i videovinduet øverst!

Brann - Molde 0-1:

Brann Stadion/Bergen (TV 2): Molde trygget sin tabelltopp i Tippeligaen etter søndagens 1-0-seier borte over Brann.

Triumfen var hardt tilkjempet for blåtrøyene, i en kamp som var seig og relativt sjansefattig.

Vegard Forren ble den store Molde-helten da han sendte Molde i ledelsen med et nydelig langskudd 32 minutter inn i kampen.

Vi fulgte kampen minutt for minutt i vårt livesenter!

Vil avslutte sesongen hos Molde

Stopperens innsats denne sesongen er blitt lagt merke til, og tidligere Molde-sjef Ole Gunnar Solskjær er interessert i å hente sin gamle elev til Cardiff.

Forren innrømmer at interessen er smigrende og interessant.

– Ja, det er klart det, vi har alle en drøm. Men det handler om timing og tidspunkt. Jeg er fortsatt ung og har mye å bidra med i Molde. Fortsetter jeg å prestere her, vet jeg at sjansen min kommer, så det har jeg ikke noe hastverk med, sier han til TV 2.

– Jeg vil avslutte her i år, og så får vi se om det skjer noe til neste år, legger Forren til.

– Utelukker du en overgang til Cardiff på mandag?

– Ja, jeg gjør nærmest det. Nå frister det mest å være her i Molde. Vi er en bra gjeng og spiller god fotball for tiden. Jeg er mer opptatt av at Manchester United får inn noen i morgen, sier Forren.

Og legger til med et bredt smil:

– De trenger en forsvarssjef, og jeg håper og tror at jeg er god nok. Hvis de ringer i morgen, så vil jeg nok be Molde-ledelsen om et møte.

– En fantastisk uke for meg

Forren hadde på seg kapteinsbindet for Norge i privatlandskampen mot Emiratene tidligere denne uken

At 26-åringen ble matchvinner på Brann Stadion i tillegg ble den siste pynten på kaka for ham.

– Det har vært en fantastisk uke for meg. For en bygdegutt fra Hemne er det stort å bære kapteinsbindet på landslaget. At jeg kunne avslutte uka med en scoring med høyrebeinet, var helt fantastisk, sier Forren.

Molde hadde vært farlige frempå et par ganger før Forrens seiersmål kom. Blåtrøyene fikk så en corner etter en halvtime. Mattias Moström la inn, men Brann-forsvaret klarte ikke å klarere skikkelig.

Til slutt endte ballen på foten til Forren på vel 20 meters hold. Stopperen dro til og limte ballen kontant oppe det i høyre krysset. 

Topper åtte poeng foran Odd

Seieren sørger for at Molde nå topper tabellen med 53 poeng - åtte poeng foran Odd og 14 poeng foran serietreer Rosenborg.

Tor Ole Skulleruds menn økte ledelsen med ett poeng denne helgen takket være Odds overraskende poengtap for Sarpsborg 08 lørdag.

For Brann ser det stadig skummelt ut med tanke på Tippeliga-spill neste sesong.

Bergenserne står med to seirer og en uavgjort på de siste tre kampene - før oppgjøret mot Molde. Likevel ligger de fortsatt på 15. plassen som gir direkte nedrykk ved sesongslutt.