HÅPER PÅ BRANN: Molde-trener Tor Ole Skullerud håper Brann redder plassen i Tippeligaen. Men noe hjelp fra Molde i søndagens hovedkamp, kan bergenserne langt ifra vente seg.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
HÅPER PÅ BRANN: Molde-trener Tor Ole Skullerud håper Brann redder plassen i Tippeligaen. Men noe hjelp fra Molde i søndagens hovedkamp, kan bergenserne langt ifra vente seg. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

– Jeg håper av hele mitt hjerte at Brann redder plassen

– Men de kommer ikke til å få noe hjelp av oss, sier Molde-trener Tor Ole Skullerud.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se alt av engelsk fotball
direkte — Klikk her

Se Brann - Molde på TV 2 og Sumo kl. 19.00!

Skullerud gleder seg stort til rundens hovedkamp mellom Brann og Molde i Bergen.

– Det er to spillende lag med et ønske om å angripe. Tribunene ser ut til å fylles, og da blir det god gammeldags stemning på Stadion. Jeg tror det blir gøy, sier Molde-treneren til BA.

Følg Tippeligaen i TV 2s LIVESENTER fra kl. 15.30!

Pedersen fyrte opp stemningen
For noen uker siden mislykkes han i å hente Marcus Pedersen til «Rosenes by». Landslagsspissen valgte heller Brann, og i går benyttet 24-åringen sjansen til å fyre opp stemningen før søndagens batalje i Bergen.

– Det kunne sikkert gått bra i Molde også, men da jeg satte beina mine på flyplassen i Molde, kjente jeg at det ikke var slik jeg vil det skal være, sa Pedersen til TV 2.

– Jeg kan se for meg at det ville blitt litt kjedelig der oppe, la han til.

– Marcus er en flott fyr
Tor Ole Skullerud ønsker ikke å kommentere Pedersens klubbvalg.

– Jeg har ikke kommentert valget til Marcus før, og kommer heller ikke til å gjøre det nå. Marcus er en flott fyr og en god spiss. I norsk målstokk er han i toppsjiktet når han er i form, sier Skullerud.

Molde ligger soleklart best an i kampen om seriegullet, men selv om den suverene klubben topper tabellen, tar ikke Skullerud lett på søndagens kamp mot nedrykksjagede Brann.

– Jeg håper faktisk av hele mitt hjerte at Brann redder plassen. Men de kommer ikke til å få noe hjelp av oss, sier Skullerud.

Les alt om Tippeligaen her!

Dette er søndagens kamper i Tippeligaen:
15.30:
Lillestrøm - Haugesund

18.00:
Stabæk - Sandnes Ulf
Start - Sogndal
Viking - Rosenborg

19.00:
Brann - Molde

Sjekk Tippeliga-tabellen på altomfotball.no!