FLERE AV DISSE KAN VÆRE PÅ VEI BORT: Manchester United-manager Louis van Gaal planlegger en omfattende operasjon før overgangsvinduet stenger mandag.
FLERE AV DISSE KAN VÆRE PÅ VEI BORT: Manchester United-manager Louis van Gaal planlegger en omfattende operasjon før overgangsvinduet stenger mandag.

Fotballryktene: – Elleve (!) spillere involvert i Van Gaals Deadline Day-superplan

Arsenal vil hente Schneiderlin og snyte Chelsea for spiss, mens Real Madrid jakter Manchester City-spiller. Les dagens rykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se alt av engelsk fotball
direkte — Klikk her

Ettersom augusts siste dag i år er en søndag, så er det mandag 1. september (i morgen) som blir dagen der de siste overgangene skal på plass.

Det er da panikkjøpene rades opp. Og kampen mot klokken for å få papirene i faksmaskinen i tide får svetten til å renne hos mer enn en klubbleder.

Og dess nærmere man kommer Deadline Day, dess hetere blir overgangsryktene.

Få med deg oppdateringer fra Deadline Day på TV 2 Sportskanalen (15 minutter lange sendinger hver time) mandag fra kl. 12.00 og tv2sumo.no (kl 19.00)!

Følg også med i TV 2s LIVESENTER mandag fra kl. 07.00!

Til alle dere Manchester United-fans – og egentlig til alle dere andre også – hold dere fast! Ifølge Daily Star planlegger nemlig Louis van Gaal å gå berserk i overgangsvinduets siste døgn og timer. Nederlenderens planlegger en rekke overganger, både inn og ut, og etter sigende skal den omfattende operasjonen involvere hele elleve spillere! Flere av de elleve kan selvsagt være på vei inn, og èn av dem er AC Milans Nigel de Jong. United har smelt 100 millioner i bordet, og venter bare på det grønne lyset fra Milan-ledelsen. Lørdag bekreftet United også at de var kommet til enighet med Ajax om en overgang for Daley Blind. Summen skal være på rundt 160 millioner kroner. To andre som skal være aktuelle for rødtrøyene, er Juventus' Arturo Vidal og Sporting Lisboas William Carvalho, men disse er visstnok bare nødløsninger i tilfelle De Jong-overgangen strander. På vei ut portene på Old Trafford kan disse fort forsvinne: Tom Cleverley (Aston Villa, Everton, Hull eller Valencia for 70 millioner kroner, eventuelt utlån), Shinji Kagawa (Borussia Dortmund for 80 millioner kroner), Danny Welbeck, Javier Hernández, Anderson, Marouane Fellaini og Anders Lindegaard (alle aktuelle for en rekke klubber).

Når det gjelder Tom Cleverley, skriver Sky Sports at Hull har meldt seg på i kampen om Uniteds midtbanespiller. Manager Steve Bruce bekrefter at klubbene er i dialog om en eventuell overgang for 25-åringen. Hull ser også ut til å kvitte seg med midtbanespiller George Boyd, etter at Burnley har lagt inn et bud på drøye 30 millioner kroner, melder Daily Mail.

Også Sunderland-manager Gus Poyet planlegger en del endringer i siste liten. At Fabio Borini står høyt på ønskelisten til uruguayaneren er ingen hemmelighet, men ifølge ChronicleLive er det flere aktuelle navn på listen. Inter Milans Ricardo Álvarez, Celtics Virgil van Dijk og Atlético Madrids Toby Alderweireld er noen av navnene som er blitt nevnt. Dessuten skriver Daily Mirror at også Micah Richards fort kan komme på et ett års låneopphold fra Manchester City. 26 år gamle Richards har igjen ett år av kontrakten sin med de lyseblå, og det er dermed langt ifra utenkelig at den eventuelle overgangen blir gjort permanent neste sommer.

En annen som kan være på vei bort fra Etihad er Álvaro Negredo, skriver Daily Mirror. Den for tiden skadde spanjolen er ønsket av Real Madrid som spissalternativ nummer fire på Santiago Bernabéu, sju år etter at klubben vraket han fra B-laget og sendte ham videre til Almería. City verdsetter spissen til 200 millioner kroner, men Real Madrid ønsker bare å betale 150 millioner for mannen som scoret 23 mål i debutsesongen sin i Premier League.

Det at Southamptons Morgan Schneiderlin nettet to ganger i The Saints' bortekamp mot West Ham lørdag, gjør ikke akkurat franskmannen mindre attraktiv for storklubbene. Tottenham-manager Mauricio Pochettino har tidligere i sommer forsøkt å hente sin tidligere elev, men på overgangsvinduets nest siste dag er det Arséne Wenger og Arsenal som ligger best an i kampen om den franske midtbanespilleren. Ifølge Caughtoffside.com har Southampton nå godtatt et bud på 270 millioner kroner, og Schneiderlin skal ifølge nettstedet møte Arsenal-ledelsen mandag for å gå gjennom de personlige betingelsene. For å presse overgangssummen ned noen hakk ønsker også Arsenal å tilby Southampton en låneavtale med enten Ryo Miyaichi, Serge Gnabry eller Joel Campbell.

TIL ARSENAL? Southamptons Morgan Schnederlin.
TIL ARSENAL? Southamptons Morgan Schnederlin.

Også Loïc Remy kan være på vei inn portene på Emirates. Ifølge lokalavisen West London Sport er franskmannen ønsket av Arséne Wenger, selv om det senest lørdag ble skrevet flere plasser at Remy nærmet seg en overgang til Chelsea. Vi får se, vi får se!