TØFT: Hønefoss-spiller Mats Andre Kaland depper etter nedrykket forrige sesong. Denne sesongen kan det skje igjen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
TØFT: Hønefoss-spiller Mats Andre Kaland depper etter nedrykket forrige sesong. Denne sesongen kan det skje igjen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Langoddsen: Nedrykksstrid i 1. divisjon

Rekdal tipper dramatiske kamper i 1. divisjon og Oddsen-ligaen. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

HØNEFOSS - BÆRUM (1. DIVISJON) H: 1,70 U: 3,40 B: 4,00
Hønefoss har hatt en knalltøff sesong så langt, og står i akutt fare for å rykke ned to divisjoner på to år. Det har allikevel kommet seg på hjemmebane for dem - de har fem seire på de syv siste kampene på eget gress. Bærum SK har vært fantastiske i det siste og står med seks strake seire i 1. divisjon, til tross for at de mistet toppscoreren i sommer. Den nysignerte amerikaneren Bobby Warshaw har gjort sakene sine bra i forsvaret til de gule. Men alle gode ting må ta en slutt, og hjemmesterke Hønefoss i akutt poengnød kan sette en stopper for bæringenes utrolige seiersrekke.

 

TROMSDALEN - NEST-SOTRA (1. DIVISJON) H: 1,75 U: 3,45 B: 3,60
Tromsdalen er også i akutt poengnød der de ligger fire poeng bak Hønefoss. De står med fire strake tap, men tre av de er bortekamper. Tromsdalen har vanligvis tatt det meste av poeng hjemme, men på de fire siste hjemmekampene har de tre tap og en uavgjort. Nest-Sotra har begynt å slite etter en meget god start på sesongen, og står med kun en seier på de siste ni kampene. Tromsdalen bør kunne finne tilbake til vinnersporet med hjemmeseier her, hvis ikke er de ille ute.

 

LYN - GRORUD (ODDSEN-LIGAEN 3) H: 1,55 U: 4,20 B: 3,40
Lyn har fått et kraftig oppsving i formen etter Egil “Drillo” Olsen begynte å hjelpe til på treningene. De står med fire strake hjemmeseire og 11-1 i målforskjell på de kampene. Det er en kraftig forbedring fra tidligere i år, og selv om de bare har to poeng ned til nedrykksstreken begynner kanskje Lyn-folket å se litt mer oppover tabellen enn nedover. Grorud ligger poenget bak Lyn og har to strake seire over tredjeplasserte Vidar og bunnlaget Ålgård. Det er meget jevnt i denne avdelingen, og alle poeng er viktige. Rekdal tror Lyn tar tre viktige poeng på Bislett.