NEDPRIORITERER BLOGGEN: Fotballfrue har ikke så mye tid til bloggen lenger. Hun merker på leserne at færre gidder å kommentere. Her i Oslos gater like før  «Skal vi danse»-premieren. Foto: Fotballfrue.no
NEDPRIORITERER BLOGGEN: Fotballfrue har ikke så mye tid til bloggen lenger. Hun merker på leserne at færre gidder å kommentere. Her i Oslos gater like før  «Skal vi danse»-premieren. Foto: Fotballfrue.no

Fotballfrue: – Jeg legger ikke så mye i bloggingen om dagen

Caroline Berg Eriksen (27) nedprioriterer bloggen. Det merker hun på leserne.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Torsdag. Caroline Berg Eriksen (27) gir datteren Nelia (9 mnd) en klem før hun legger henne til rette i sofaen rett bak de store lyskasterne. Så sjekker hun at sminken som vanlig sitter perfekt og retter på kjolen, før hun igjen tar plass i rampelyset.

Hun nikker og smiler til de to spente, unge finalistene som snart skal få vite hvem som vinner.

Det er aller siste innspillingsdag på Bliss-serien «Det Nye-jenta», og Caroline, bedre kjent som Fotballfrue, merker godt at hun ikke har bodd hjemme på tre uker. Hun samler energi til siste etappe som dommer.

– Det er mye på en gang, men det er veldig gøy, forteller hun.

– Legger ikke så mye i blogginnleggene

Så snart det hele er over, er det rett tilbake til «Skal vi danse»-parketten for å øve til lørdagens premiere. Med rundt seks timer tv-innspilling og tre timer dansing hver dag, i tillegg til å være mor for lille Nelia, blir det lite tid til bloggen som startet det hele.

– Jeg merker at jeg ikke legger så mye i blogginnleggene om dagen. Jeg lager færre innlegg og har ikke like mange bilder, forteller hun til TV 2.

Bloggen har vanligvis vært en fulltidsjobb for Caroline. Bilder skal tas, innlegg skal skrives, kommentarer skal godkjennes og svares på.

– Jeg merker at leserne reagerer på det, det tar mye lenger tid før jeg svarer på kommentarer, og da er det ikke alle som gidder, forteller hun.

For å få puslespillet til å gå opp har ektemannen Lars-Kristian Eriksen pendlet fra Siljan til Oslo nesten hver dag.

Klar for premieren

Lørdag. Sammen med elleve andre par skal Caroline og dansepartner Kai Andre Lillebø imponere på parketten.

Klokken elleve oppdaterer hun bloggen, før hun pakker dansesko og drar til Nydalen, hvor hun skal jogge med dansepartneren og gå igjennom generalprøvene.

Carolines foreldre er på plass for å passe Nelia under de travle timene.

– Hun er veldig tillitsfull, så det går veldig fint. Hun koser seg, sier Caroline til TV 2.

– Kommer sterkere tilbake på bloggen

Bloggerens største bekymring er om hun blir for nervøs under valsen.

– Det blir deilig å komme i gang. Trinnene er inne, nå gjelder det bare å ikke bli alt for nervøs. Da blir jeg helt skjelven og kjenner det i hele kroppen og i magen.

På bloggen lover hun å komme med en oppdatering iløpet av de travle lørdagstimene.

– Nå som «Det Nye-jenta» er over, skal jeg komme sterkere tilbake på bloggen. Når «Skal vi danse»-premieren også er over, skal jeg ha fullt fokus på bloggen, sier hun til TV 2.