Dorthe Skappel: – Brad Pitts utstråling var så sterk at jeg ikke så gifteringen

Programlederen begynte nesten å gråte da hun fikk vite at superstjernen var nygift.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Torsdag sprakk verdensnyheten om at Brad Pitt og Angelina Jolie giftet seg i all hemmelighet i Frankrike sist helg. Samtidig som nyheten sprakk, satt Brad Pitt i intervju med «God kveld Norge»-programleder Dorthe Skappel, som hadde fått audiens hos Hollywood-stjernen som eneste norske medium. 

– Jeg surfet på nett på telefonen min og gjorde siste finpuss på researchen til intervjuet. Lite visste jeg at nyheten om giftermålet skulle sprekke samtidig som jeg satt rett overfor Brad Pitt og intervjuet ham, forteller Dorthe.

«Yeaaah it's great!»

– Mens jeg sitter i gangen utenfor rommet der intervjuet skal skje, kommer plutselig Brad ut, mens han snakker i telefonen. Jeg hører at han sier «Thank you, thank you, yeaaah it's great!» og tenker at han er i en privat samtale. Og i etterkant forstår jeg jo at dette var lykkeønskninger til den nygifte! sier programlederen.

Det var først da intervjuet var over at Dorthe fikk beskjeden om giftermålet.

– Jeg fikk en ekstra kalddusj da jeg skrudde på mobilen igjen på vei hjem fra intervjuet, og den var pepret med meldinger fra redaksjonen om den store begivenheten. Det var nesten så jeg begynte å gråte, sier hun.

I INTERVJU MED SUPERSTJERNEN: Legg merke til gifteringen på hånden til Brad. Foto: TV 2
I INTERVJU MED SUPERSTJERNEN: Legg merke til gifteringen på hånden til Brad. Foto: TV 2

La ikke merke til gifteringen

Dorthe la ikke merke til den blanke gifteringen på fingeren. 

– Brad Pitt hadde en utstråling så sterk at jeg ikke la merke til gifteringen under møtet. Jeg skal love deg at man ikke legger merke til en liten ring på fingeren, når du sitter en halvmeter unna selveste Brad Pitt. Men, i etterkant når jeg ser TV-bildene, er det jo bare ringen jeg ser, sier Skappel.

Intervjuet med superstjernen ble bra likevel, og Dorthe forteller at de to fikk en veldig god tone. De snakket mye om barna til Brad og Angelina, og til tross for at bryllupsnyheten glapp, så gleder hun seg stort til å vise resultatet på en sending senere i høst.

Allerede lørdag klokka 22:15 får du se en smakebit av intervjuet – og Brad Pitt som vifter med gifteringen.