KLUBBENE ENIGE: Bare den medisinske testen og den personlige kontrakten gjenstår før Daley Blind signerer for Manchester United.  AFP PHOTO / VANDERLEI ALMEIDA
KLUBBENE ENIGE: Bare den medisinske testen og den personlige kontrakten gjenstår før Daley Blind signerer for Manchester United.  AFP PHOTO / VANDERLEI ALMEIDA

Manchester United og Ajax enige om Blind-overgang

Klubben bekrefter enighet på Twitter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se alt av engelsk fotball
direkte — Klikk her

Den nederlandske landslagsspilleren, Daley Blind (24), skal være så godt som klar for en overgang til Manchester United. Den britiske avisa Daily Mail hevdet fredag kveld at Ajax og United var enige om en overgang verdt 140 millioner norske kroner.

Nå bekrefter også Manchester United via sin Twitter-konto at klubbene er enige om en overgang.

Sjekk tweeten fra Manchester United nederst i artikkelen!

Blind har vært koblet til United gjennom hele sommeren. For kun få dager siden sa Marc Overmars, som er direktør i Ajax, at Blind kom til å bli dyr for de som ville kjøpe ham.

Blind og Uniteds nye manager, Luis Van Gaal, kjenner hverandre godt gjennom det nederlandske landslaget. Sammen tok de,og resten av laget, bronse under sommerens VM i Brasil.

Overgangen skjer kun få timer etter at Louis Van Gaal under en pressekonferanse torsdag sa at det ville bli utskiftinger på United-laget i løpet av helgen. Hittil i år har United brukt enorme summer på nye spillere. Angel De Maria (600 millioner), Luke Shaw (300 millioner), Marcos Rojo (160 millioner) og Ander Herrera (280 millioner) er noen av dem.

Manchester United møter nyopprykkede Burnley borte lørdag klokken 13.45. Kampen ser du på TV 2 Sport Premium.