LANDSLAGSKAPTEIN: Vegard Forren fikk kapteinsbindet da Norge møtte Emiratene i Stavanger. Nå kan han bli Cardiff-spiller. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
LANDSLAGSKAPTEIN: Vegard Forren fikk kapteinsbindet da Norge møtte Emiratene i Stavanger. Nå kan han bli Cardiff-spiller. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Vegard Forren kan bli Cardiff-spiller

Etter det TV 2 erfarer er Cardiff-manager Ole Gunnar Solskjær nok en gang interessert i sin gamle elev.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se alt av engelsk fotball
direkte — Klikk her

Det engelske overgangsvinduet stenger mandag 1. september og Solskjær skal ha et ønske om å styrke sitt midtforsvar.

Etter det TV 2 har grunn til å tro, så står Forren meget høyt oppe på lista til gamlesjefen.

– En selgende klubb

Moldes administrerende direktør, Tarje Nordstrand Jacobsen, sier til TV 2 at serielederen ikke har noe ønske om å selge noen spillere den siste uka i dette vinduet, men er likevel ikke kategorisk på om Forren blir i klubben.

– Molde er en selgende klubb og hvis det skulle vise seg at noen av våre spillere skulle være så attraktive og tilbudene gode, så kommer vi til å vurdere det, sier Nordstrand Jacobsen.

Solskjær har tidligere hentet Jo Inge Berget og Mats Møller Dæhli fra Molde og har samarbeidet ofte med Forrens agent, Jim Solbakken. Det er tre uker siden nettavisen Wales Online rapporterte om Cardiffs angivelige Forren-interesse.

TV 2 kjenner til at interessen ikke har blitt mindre, men tiden begynner å bli knapp. Overgangsvinduet stenger mandag kveld og samme dag reiser midtstopperen med det norske landslaget til London og bortekamp mot England.

Etter helgens serierunde, der Molde møter Brann i Bergen, kan Molde lede Tippeligaen med ni poeng og en suveren målforskjell med bare åtte serierunder igjen å spille. Et slikt scenario kan gjøre det lettere for Molde å slippe Forren. Han har ikke lagt skjul på at han vil til utlandet igjen etter at oppholdet i Southampton ble mislykket.

Til TV 2 sier Vegard Forren at han ikke vet om noen konkret interesse fra Cardiff. Hans kontrakt med Molde strekker seg ut 2016.

– Om en god spiller blir tilgjengelig...

I morgen møter Cardiff bunnlaget Fulham i London. På dagens pressekonferanse i Cardiff sa Solskjær at han ikke regnet med å bli en spesielt travel mann på deadline day.

– Jeg forventer ingen travel deadline day, men du vet aldri. Hvis vi beholder den stallen vi har nå, så er vi i en god tilstand. Det handler ikke om å holde spillerne fornøyde, det dreier seg om å holde dem på tærne. Om det ikke forsvinner noen, så er ikke det noen bekymring for meg. Jeg vil akseptere at en eller to forlater oss, men skjer det ikke så skjer det ikke. Om en god spiller blir tilgjengelig, så kan det hende vi sier ja, uttalte Solskjær på pressekonferansen, ifølge Wales Online.

Den ene spilleren kan altså være den ferske landslagskapteinen, Vegard Forren.