Tromsø-jenta Hanne Sivertsen fikk seg en ubehagelig overraskelse da hun kom ut til bilen. Men noen håndtverkere tok bildet til høyre, som viser lastebilen som rammet bilen hennes. FOTO: PRIVAT/nordlys.no/ANB
Tromsø-jenta Hanne Sivertsen fikk seg en ubehagelig overraskelse da hun kom ut til bilen. Men noen håndtverkere tok bildet til høyre, som viser lastebilen som rammet bilen hennes. FOTO: PRIVAT/nordlys.no/ANB

Her stikker vogntoget som ødela Hannes bil

Observant håndtverker rakk å knipse bildet.

annonse

"Ta gjerne nummeret på bilen som trekke den her hengeren. Han har nemlig smadra halve bilen min."

Slik lyder meldinga som tromsøjenta Hanne Sivertsen (22) la ut på Facebook etter at bilen hennes var blitt stygt kvestet mens den sto parkert på gata i et boligfelt i Trondheim torsdag morgen, skriver Nordlys.

En håndverker som var ute på jobb da påkjørselen skjedde, rakk akkurat å knipse et bilde av traileren bakfra før den forsvant. Det er dette bildet Sivertsen har lagt ut sammen med facebook-meldinga i jakten på den hittil ukjente sjåføren, som bare kjørte videre etter å ha skrapet opp og bulket førersida på bilen hennes.

- Først så jeg at det lå noe glass i gata ved bilen, og tenke at jeg måtte passe meg så jeg ikke punkterte. Så tenkte jeg: "Oj, kor e speilet mitt? Oj, kor e heile sida på bilen min?" Jeg hadde mest lyst til å gråte da jeg ikke kunne åpne førerdøra en gang, forteller hun.

Trolig utenlandsk sjåfør

Sivertsen studerer på NTNU i Trondheim, men torsdagen ble i liten grad viet studiene. Da Nordlys snakket med henne om kvelden hadde ikke facebook-etterlysningen av sjåføren gitt tellende resultat, men hun sier at hun i løpet av dagen har funnet ut at hengeren eies av et annet selskap enn det som står skrevet bakpå, og at dette selskapet trolig leier inn sjåfører med biler fra utlandet for transportene sine.

- Etter det jeg forstår kan bilen være registert i Estland, og da er vel sjåføren på vei over Svinesund allerede, sier hun.

Etterforskes av politiet

Sivertsen var også hos politiet som lovet å sette i gang etterforskning for å finne synderen. Dette kan ha betydning for forsikringsoppgjøret hennes.

- Jeg hadde lånt penger for å kjøpe bilen. Det er ikke så enkelt for en fattig student. Politiet var veldig hjelpsomme og jeg håper det går bra med forsikringen, men det er ikke kult å ha bil i Trøndelag. Den forrige bilen min ble påkjørt bakfra i en nedoverbakke, forteller Hanne Sivertsen med en passe dose galgenhumor.

Les flere saker i motormagasiner til Nordlys her

Les også:Svindlere fabrikkerer tusenvis av ulykker

 

Laster inn forumet...