Brylle ga «Idol»-dommerne hakeslepp

Stotret seg inn på audition i Trondheim. Så kom overraskelsen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I fredagens «Idol» kunne vi se at en stotrende Brylle Castro (22) stilte seg foran de fire dommerne i Trondheim for å synge.

Dommerne så ikke ut til å ha nevneverdig høye forventninger til 22-åringens stemmeprakt, men da han satte i gang med Rascal Flatts-låta «Bless The Broken Road», var all tvil vendt til måpende glede. 

Se Brylles audition og dommernes reaksjoner ovenfor!

Drømmen

Filippinske Brylle, som fulgte kjærligheten til Norge for to år siden, forteller til TV 2 at den store drømmen er å jobbe som sanger. Han er derfor svært takknemlig for muligheten til å synge foran dommerne.

– Det var veldig fint å være på audition. Det er så mange som er flinke til å synge der, så jeg føler meg egentlig bare heldig som fikk sjansen til å synge foran dommerne. Det var veldig gøy!

– Jeg var veldig nervøs!

I klippet ovenfor får vi se at en eksepsjonelt glad deltaker tar imot gullbilletten videre i konkurransen. 22-åringen innrømmer at han kjente på nervene i forkant.

– Jeg var veldig nervøs! Da jeg begynte å synge kjente jeg på stemmen at jeg var nervøs. Men så tenkte jeg at jeg bare måtte legge det bort og gi alt. 

– Hva tenkte du da dommerne ga deg gullbilletten?

– Jeg tenkte at nå har jeg sjanse til å bli «Idol»-popstjerne! Det er min store drøm, å bli sanger her i Norge. Så å gå videre i «Idol» betyr alt for meg.

Se «Idol» onsdager og fredager klokken 20.00 på TV 2.