Guardiola skjerper  disiplinen i Bayern

Nå er det slutt på å kose seg i Bayern München. Det fikk Thomas Müller merke på trening.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se alt av engelsk fotball
direkte — Klikk her

Pep Guardiola er lei av at alt skal være så koselig i Bayern München.

Nå strammer spanjolen inn disiplinen før en kommer tilbake til tilstanden på 1990-tallet, da klubben hadde klengenavnet «FC Hollywood».

Økende bøter
«Guardiolas strafferegister» blir det nye reglementet kalt i tyske medier.

Kaptein Philipp Lahm har fått jobben som bøtesjef. Og selv om 250 euro i utgangspunktet ikke svir så veldig for Bayern-stjernene, så kan det etter hvert bli dyrt for de verste synderne.

250 euro er førstegangsboten. Ved neste overtredelse av reglene så legges ytterligere 250 euro på boten. Og slik øker det for vært regelbrudd.

Hver morgen blir nå spillerne veid av klubbens fysiske trener Thomas Wilhelmi. Dersom noen er over den vekten de skal være, så er det bot, skriver Sport Bild.

Tok tak i Müller
Guardiola forlanger også at samtlige spillere inntar et pastamåltid senest en time etter trening eller kamp. Flere spillere har valgt å vente til kone og barn er hjemme og spist middag med dem. Men nå vanker det bot dersom pastaen ikke er spist i tide.

Andre ting som ikke lenger vil aksepteres er å komme for sent til klubbmøter og trening, ikke overholde klubbens dresskode, om man ikke legger skittent treningstøy i skittentøyskurvene og å snakke i telefonen i første etasje på treningsfeltet i Sabener Straße.

Sportsdirektør Matthias Sammer ønsker det nye regimet velkommen. Han har klaget på at atmosfæren i klubben har vært for snill og koselig.

En som har fått merke at Guardiola nå har tatt av silkehanskene er Thomas Müller. På en åpen trening tok han skikkelig tak i den tyske VM-stjernen for å få ham til å gjøre det han skulle på trening.

Müller så ikke ut til å være veldig fornøyd med behandlingen han fikk av sjefen.