SUPERBAND? Slik hadde det sett ut hvis spøkefuglen Mario Balotelli hadde utgjort samtlige medlemmer i The Beatles. FOTO: Instagram/Scanpix
SUPERBAND? Slik hadde det sett ut hvis spøkefuglen Mario Balotelli hadde utgjort samtlige medlemmer i The Beatles. FOTO: Instagram/Scanpix

Slik sjarmerer Balotelli Liverpool-fansen

Spøkefuglen Mario Balotelli har allerede omfavnet byens rike kulturhistorie.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se alt av engelsk fotball
direkte — Klikk her

Mario Balotelli stjal overskriftene nok en gang da han ble klar som Liverpool-spiller på mandag.

Spisstjernen er ventet å få sin debut i søndagens kamp mot Tottenham.

Hvorvidt italieneren kan skape Beatles-tilstander i Liverpool gjenstår likevel å se. Balotelli forsøker i hvert fall å sjarmere The Reds-fansen ved å omfavne byens rike kulturhistorie.

«The Balotells»

24-åringen postet onsdag et manipulert bilde av legendariske The Beatles på sin Instagram-konto, der Balotellis ansikt er plassert på alle bandets medlemmer. Under de fire Balotelliene står det selvfølgelig «The Balotells».

– Vi var fem, skriver Balotelli, etterfulgt av flere smilefjes.

Originalene i The Beatles er utvilsomt Liverpools mest kjente innbyggere, og regnes som ett av tidenes største og mest innflytelsesrike rockeband.

Balotelli selv ønsker nok også å skape oppmerksomhet rundt den tradisjonsrike klubben. Den tidligere Manchester City-spilleren er i hvert fall ikke fremmed for å skape overskrifter i media. Spesielt når det gjelder eskapader utenfor fotballbanen.

Rodgers: – Han blir klar til helgen

Liverpool-manager Brendan Rodgers har innrømmet at de tar en sjanse med signeringen av Balotelli. Sjefen tror likevel hans nye italienske elev blir en suksess, og at han vil få sjansen på White Hart Lane til helgen.

– Han blir klar for spill til helgen. Han har vært gjennom preseason-trening og har spilt tre 45-minutterskamper. Han har kanskje ikke den optimale kampformen, men han ser bra ut, sa Rodgers til Liverpools hjemmeside tidligere denne uken.

– Vi har allerede analysert og undersøkt ham. Vårt medisinske apparat har jobbet med ham, og han ser ut til å være i veldig, veldig god form, sa Liverpool-manageren.