Mary Brandon endte forslått og fæl på akuttmottaket på det nærmeste sykehuset .Foto: MARY BRANDON/TWITTER
Mary Brandon endte forslått og fæl på akuttmottaket på det nærmeste sykehuset .Foto: MARY BRANDON/TWITTER

«Slutt å klå på meg», sa Mary. Da endte hun slik på akutten

Denne kvinnen tilbrakte hele ni timer på sykehuset etter å ha blitt banket opp fordi hun ikke fant seg i å bli antastet. Nå tar hun bladet fra munnen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var under det årlige Notting Hill-karnevalet i London at en slesk, ekkel mannegris kløp tak i rumpa til Brandon. Da hun ba ham om å kutte ut, gjorde han det igjen.

– Da brukte jeg min rett til å hindre ham i å klå på meg uten lov, og dyttet ham vekk. Da dro han til meg midt i ansiktet, skrev hun i et følelsesladd innlegg på Facebook, som nå har fått stor oppmerksomhet.

Hun bestemte seg for å være åpen om de fryktelige skadene hun ble påført, og oppfordrer andre kvinner til å stå frem og dele sine historier om seksuell antasting og misbruk.

– Karnevalet skal handle om fellesskapet om den gode stemningen. I stedet for å ha en kjekk kveld, tilbrakte jeg ni timer på akuttmottaket på grunn av denne feigingen. Jeg er så rasende over at det finnes menn som tror at det er greit å slå bare fordi jeg avviste ham, skriver han.

Budskapet hennes burde det ikke være mulig å være uenig i:

– Kvinner bør kunne gå ut uten å frykte å bli utsatt for slike overgrep!

Venninnen hennes, Rebecca Hammerton (22), ble vitne til opptrinnet. Hun forteller til Evening Standard at de bare hadde vært på karnevalsområdet i rundt et kvarter.

– Etter at hun dyttet ham vekk, begynte han å gå. Men da en gjeng som så det hele lo av ham, tror vi at egoet hans fikk seg en knekk. Da snudde han, gikk tilbake og dro til henne i ansiktet med knyttet neve, forteller hun.

Brandon falt rett i bakken og blodet sprutet. Et vitne kom straks til og hjalp mens ambulanse ble tilkalt.

Gjerningsmannen blir beskrevet som en svart mann, om lag 180 cm høy, som er sent i 20-årene eller tidlig i 30-årene.

Brandon selv er klar på at hun tross skadene vil gjøre det samme igjen.

– Jeg tar gjerne et slag i trynet igjen fra denne taperen eller en hvilken som helst annen taper som tror det er greit å behandle kvinner på denne måten!

Faksimile: FACEBOOK
Faksimile: FACEBOOK