NY PALACE-MANAGER: Neil Warnock. (AP Photo/Clint Hughes)
NY PALACE-MANAGER: Neil Warnock. (AP Photo/Clint Hughes)

Warnock presentert som Hangelands nye sjef

Neil Warnock tar over London-klubben.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se alt av engelsk fotball
direkte — Klikk her

Neil Warnock (65) ble i dag presentert som ny manager i Brede Hangelands Crystal Palace. Han overtar etter at Tony Pulis sjokkerte ved å trekke seg fra managerjobben to dager før Premier League-start.

Warnock har skrevet under på en toårsavtale med London-klubben. Det blir hans andre periode som manager i Crystal Palace. 

Warnock har tidligere vært manager i blant andre Sheffield United (1999-2007), Crystal Palace (2007-10), Queens Park Rangers (2010-12) og Leeds (2012-2013).

Han fikk sparken i QPR i januar 2012 etter en rekke på åtte kamper uten seier. Han tok over Leeds etter Simon Grayson samme år, men etter et 1-2-tap for Derby i slutten av mars 2013 forlot Warnock Leeds. 

I Crystal Palace blir Warnock gjenforent med Jason Puncheon, som spilte under Redknapp i QPR. Warnock truet med å saksøke Puncheon etter en twitter-feide tidligere i år.

Warnock kritiserte et dårlig straffespark Puncheon utførte mot Tottenham. Det tålte ikke Crystal Palace-spilleren. 

– Etter den dårlige straffen aksepterer jeg folks meninger og erting. Det er korrekt det de sier. Det jeg ikke aksepterer er meningen til en mann så uærlig og som ødelegger spillet slik Neil Warnock gjør, skrev Puncheon den gang.

– Han er mannen som signerer spillere og gir dem ekstra lønn og bonus basert på antall kamper spilt. Da er han sikker på at de kan betale ham for å komme inn på laget eller benken. Bare det faktum at han kan snakke om trening er sjokkerende ettersom han aldri var der, sa Puncheon den gang.