Mann knivstukket i Vestfold

En mann ble funnet knivstukket i Sandefjord onsdag morgen. To personer er pågrepet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En knivstukket mann i 50-årene ble funnet i Dronningens gate i Sandefjord, opplyser politiet i Vestfold.

Han var ved bevissthet da han ble funnet og er kjørt til sykehuset i Vestfold hvor han behandles for fire dype knivstikk i låret og et sår i magen. Mannens tilstand er stabil.

Skal ha blitt torturert

Ifølge Sandefjords Blad, skal mannen ha blitt holdt fanget i en leilighet eller bolig i Sandefjord natt til onsdag. Avisen har snakket med en av beboerne i samme trappeoppgang hvor mannen ble funnet.

– Vi hørte skrik fra trappeoppgangen og gikk ut for å se hva som var galt. Vi fant mannen sittende med et håndkle rundt bena. Han forsøkte tydeligvis å stoppe blødningene fra flere sår, forteller han.

Vitnet forteller at ei dame kom ut fra samme leilighet hvor mannen hadde vært, og anklaget mannen for å ha skadet familien hennes.  Hun skal ha kommet med beskyldninger mot mannen.

Mannen som fant knivofferet ringte AMK og da de ventet på ambulansen fortalte den skadde mannen i 50-årene at han hadde blitt torturert. 

– Han at han var blitt torturert gjennom hele natten. Han skal blant annet ha fått en plastpose over hodet. Han hadde kommet seg ut da han latet som han skulle på toalettet, og styrtet ut døren, sier han.

To personer er pågrepet

Jourhavende jurist, Katrine Christensen Brigard, opplyser til TV 2 at to personer er pågrepet.

– To personer er pågrepet i saken, en mann i 50-årene og en kvinne i 40-årene. De er begge kjenninger av politiet. De pågrepne har kjennskap til offeret og de sitter nå i avhør hos politiet. Det samme gjør flere vitner, sier Brigard.

Politiet er på stedet og sikrer spor.

TV 2 følger saken.