Rasende Celtic-fans protesterte etter Deila-exit

Sinte supportere samlet seg utenfor stadion etter Mesterliga-exiten mot lilleputten Maribor.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se alt av engelsk fotball
direkte — Klikk her

«It's all gone horribly Ron». Slik oppsummerer skotske The Sun Celtics pinlige Mesterliga-exit mot slovenske Maribor. Marcos Tavares' mål tolv minutter før slutt gjorde slutt på Celtics berg- og dalbanereise i Mesterligaen denne sesongen. Etter kampen kunne ikke Deila annet enn å innrømme at Celtic per dags dato ikke er gode nok for Mesterligaen, noe resultatene også viser.

1-6 sammenlagt mot Legia Warszawa og 1-2 sammenlagt mot Maribor er nemlig alt annet enn kruttsterkt.  

Se målet som sendte Celtic ut i videovinduet øverst!

RASENDE: Celtic-fansen var i harnisk etter den pinlige Mesterliga-exiten.
RASENDE: Celtic-fansen var i harnisk etter den pinlige Mesterliga-exiten.

Det skjønner også Celtic-fansen, som etter tirsdagens kamp samlet seg utenfor stadion for å protestere. Rasende supportere krevde styreleder Peter Lawwells hode på et fat. Supporterne er misfornøyde med at klubbens ledere ikke har forsterket stallen før sesongen.

«Spark styret» og «hvor er pengene blitt av» var de taktfaste ropene som runget utenfor Celtic Park. 200 sinte fans ville ha svar.

– Jeg forstår dem (supporterne) virkelig. Det eneste jeg kan gjøre er å forsikre dem om at vi skal jobbe veldig hardt hver dag slik at vi kan sitte i en bedre situasjon og være glade på dette tidspunktet neste år. Vi må være ærlige. Vi har ikke vært gode nok. Det er sannheten, sier Deila.

Han forsvarer klubbledelsen.

– Klubben ønsker å investere i laget. Men jeg har bare vært her en kort periode, og det er viktig at vi gjør ting på en god måte. Det er veldig vanskelig å skaffe kvalitetsspillerne jeg vet fansen ønsker med de lønningene vi kan gi, sier Deila.

For nordmannen ble det nok en europeisk nedtur. Om man ser vekk fra administrasjonsseieren mot Legia har Deila vært hovedtrener i 12 europeiske kamper. 3-2-7 er den tidligere Strømsgodset-trenerens statistikk i Europa. 

I den hjemlige ligaen ligger Celtic på 5. plass, fire poeng bak Inverness. Klubben er så store favoritter til å vinne ligaen at bookmakere tilbyr spill på hvilket lag som blir nummer to etter Celtic.