Her borer de løs kattungen «Trøbbel» fra avløpsrøret

Den lille kattungen mjauet desperat etter hjelp - og ingen skjønte hvor lyden kom fra.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var lørdag at Dennis og Joyce Snyder fra Pittsburg, USA hørte små klynkende «mjau» fra garasjen.

De trodde en katt hadde gjemt seg i motoren på bilen, men kunne ikke finne den noe sted. To ganger hadde de mekanikere på besøk som undersøkte alle hulrom og tenkelige gjemmesteder.

– Vi fortsatte bare å høre mjau, mjau. Som et fortvilt rop om hjelp, sier Dennis Snyter til CBS.

  • Se video øverst i artikkelvinduet!

Til slutt skjønte de at lyden ikke kom fra bilen, men fra avløpsrøret under bilen. De løftet opp risten, og så et lite hode stikke opp.

– Jeg tenkte bare: «Hvordan i all verden har den kommet seg dit», sier Joyce. Men lidelsen for katten sluttet ikke der. De forsøkte å gjøre katten våt og glatt med såpe og olje, men ingenting hjalp. Til slutt måtte de ringe etter hjelp.

– Det var ingen annen løsning enn å borre opp gulvet, sier Zack Zelonka. Han trodde ikke sine egne øyne da han så pusehodet som som stakk opp.

De boret løs betongen rundt drenet, men hodet til katten satt forsatt fast i selv jernrøret. Så veldig forsiktig brukte de meisel og hammer for å lage en sprekk i drenet for å få katten løs.

Kattungen hadde trolig smøget seg inn i et avløpsrør ved gaten, og krøpet mist 30 meter opp gjennom røret før den ble sittende fast under betonggulvet.

Selv om kattungen fortsatt ser forkommen ut, virker den å være frisk. Det dyrekjære ekteparet har ikke hjerte til å gi ham fra seg etter redningsaksjonern og har gitt ham det passende navnet «Trøbbel».