NY LØSNING: Den nye nettsiden kommer i nye farger, tidsriktig design og er enklere å bruke.
NY LØSNING: Den nye nettsiden kommer i nye farger, tidsriktig design og er enklere å bruke.

TV 2 Sporty blir ny

TV 2 Sporty kommer i ny drakt på nett. Tjenesten vil være nede en periode tirsdag 2. september.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tirsdag 2. september lanserer TV 2 Sporty ny nettside, og medlemmene kommer til å oppleve et lysere og mer tiltalende design, og langt bedre ytelser.

Overgangen til en ny webplattform gjør at tjenesten kan oppleves ustabil på formiddagen tirsdag 2. april. Det gjelder både pålogging til personlig side på tv2sporty.no og å lagre økter med TV 2 Sporty app.

Den nye nettsiden er mer rendyrket mot trim og trening, med en mer oversiktlig frontside der du har oversikt over dine egne økter og treningen dine venner har delt med deg.

TRENINGSPROGRAMMER: Her er noe for enhver smak, og øktene legger seg rett inn i treningskalender på nett og app.
TRENINGSPROGRAMMER: Her er noe for enhver smak, og øktene legger seg rett inn i treningskalender på nett og app.

Det er også lagt vekt på at du enkelt skal kunne få oversikt over Jorden rundt-konkurransen, hvordan du, dine kolleger og venner ligger an.

De mange treningsprogrammene du kan velge blant har også fått en mer fremtredende plass, og det vil være enklere både å registrere trening og få oversikt over det du har gjort.

Vi håper løsningen faller i smak, enten du er en privat app-kunde eller er med i en Sporty Bedrift-konkurranse gjennom jobben din!

Nedetid tirsdag 2. september

Omleggingen starter klokken 09.00.

Hvis du nylig har registrert deg, vil du kunne oppleve at du ikke får logget inn i denne perioden. Prøv i så fall igjen om et par timer.

Etter 2.september kl 09:00 kan du oppleve problemer med TV 2 Sporty-appen i en periode, og det kan hende du blir bedt om å logge inn på nytt. Hvis du opplever at ting ikke fungerer, vennligst prøv igjen om et par timer – vi vil jobbe løpende med å rette opp i eventuelle problemer!»

Epost brukernavn for alle

Etter 2.september klokken 09.00 må alle bruke den epostadressen de er registrert med for å logge inn, selv om de tidligere har benyttet et annet brukernavn.

Opplever du problemer med dette, vennligst bruk «glemt passord»-funksjonen for å få tilsendt et nytt passord, eller send en epost til sportysupport@tv2.no.

Ønsker du å bytte passord før omleggingen 2. september må du gjøre det på denne linken.

I appen vil den nye Glemt passord-funksjonen være på plass så snart nye versjoner er kommet ut i Appstore og Google Play.