Disse jentene skal overbevise Fotballfrue om at de er den nye it-jenta

Her er finalistene til kåringen av Det Nye jenta 2014.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er andre år på rad at TV 2 Bliss, i samarbeid med Det Nye, jakter på Norges nye it-girl som både får pryde forsiden til magasinet Det Nye og får sin egen blogg i bladet.

Dommerne består av Norges mest leste blogger Caroline Berg Eriksen (Fotballfrue), fjorårets «Det Nye»-jente Karn Kjerstad og livsstilsblogger Espen Hilton.

Ifølge Espen Hilton har disse åtte akkurat det lille ekstra som trengs. 

– De åtte jentene er veldig forskjellige. Noen av de er fra bygda, andre er byjenter. Den yngste er 17 år, den eldste er 27 år. Spekteret er stort, men det de har til felles er at de har det lille ekstra, sier han til TV 2.

Vil ha en med bein i nesa

Tidligere har Fotballfrue sagt at hun ser etter jenter med bein i nesa.

– Jeg ser etter en jente som har motesans og sterk personlighet. En som er inkluderende. Jeg er veldig opptatt av at det skal være en snill og omsorgsfull jente, samtidig som hun kan vise at hun har bein i nesa.

Det mener Espen at disse jentene har.

– De har et fightinginstinkt i seg. De vil vinne denne konkurransen. Det blir spennende å se de åtte kjempe mot hverandre frem til finalen.

Vil vise byfolk at også folk fra landet kan styling

Marita Haugan fra Jølster. Foto: TV 2
Marita Haugan fra Jølster. Foto: TV 2

I kveldens program ble det klart hvilke åtte jenter som går videre til finalerundene. 

En av dem er Marita Haugan (22) fra Stardalen i Jølster. Hun gleder seg nå til å vise byfolket at også jenter fra landet kan dette med styling.

– Jeg meldte meg på for at eg trenger litt utfordringer, å det høyrest kjekt ut. Det å kunne inspirere andre med mine tips og erfaringa er jo berre eit stort pluss. Å det å vise at du er oppvoksen på bondegård til storby folk, som berre trur at det er dei som kan det med styling, det er ganske kjekt. Kjekt å vere litt annerledes, forteller Marita til TV 2. 

Og premien er

Det Nye jenta 2014 får Det Nye-jenta-cover, en tur til New York og en mulighet til å blogge for Detnye.no. 

Du kan følge med på kåringen av Det Nye jenta på TV 2 Bliss, mandager 21.30.