ETTERTRAKTET: Ángel Di María kan bli tidenes dyreste spiller i britisk fotball.   AFP PHOTO / CESAR MANSO
ETTERTRAKTET: Ángel Di María kan bli tidenes dyreste spiller i britisk fotball. AFP PHOTO / CESAR MANSO

Fotballryktene: – City ber Di María vente med å signere for United 

Det kan bli Manchester-kamp om Ángel Di María. Få dagens fotballrykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Bli med på galskapen. Se alt av engelsk fotball.
Klikk her for å bestille det riktige abonnementet for deg før seriestart!

Deadline Day nærmer seg med stormskritt, og klubbene rundt om i fotballuniverset begynner å få dårlig tid dersom nødvendige forsterkninger skal inn før mandag neste uke. 

En av sommerens store overgangssaker ser ut til å nærme seg slutten. I fotballryktene lørdag kunne vi melde at Ángel Di María er enig med Manchester United om en overgang fra Real Madrid. Overgangssummen skal ligge på rundt 650 millioner kroner. Det rapporteres at United skal ha kommet med et strålende tilbud til den argentinske kantspilleren. Tidligere i sommer sa PSG-president Nasser Al-Khelaifi at franskmennene ikke har råd til Di María. Råd tar altså United seg når de nå skal gjøre 26-åringen til tidenes dyreste kjøpet i britisk fotballhistorie. United-supporterne bør imidlertid ikke kjøpe seg Di María-drakt med nummer sju på ryggen helt ennå. Søndag melder nemlig The Times at Manchester City har gitt Di María beskjed om å utsette avgjørelsen om neste stoppested slik at de lyseblå kan prøve å finne en løsning på problemene rundt økonomisk fair play (FFP) som klubben står overfor. Citys ønske skal være å selge blant andre Álvaro Negredo for å få på plass nok penger til å hente Di María til Etihad.

Samtidig melder The Mirror at City skal ha takket nei til en forespørsel om å kjøpe Di María etter VM-sluttspillet i Brasil i sommer. Nå blir det spennende hvor Di María, som selv ønsket bli lagkamerat med landsmennene Pablo Zabaleta og Sergio Agüero i City, ender opp. 

Mange av ryktene for tiden dreier seg ikke overraskende om Manchester United. Den langvarige jakten på spillere som skal forsterke stallen og løfte de røde opp etter fjorårets skuffelse, fortsetter med uforminsket styrke. Ifølge Daily Star skal United ha lagt inn et nytt bud på Juventus-juvelen Arturo Vidal. United skal være villig til å betale i overkant av 300 millioner kroner, samt sende en spiller til Torino. Det skal overraskende nok ikke være snakk om Javier Hernández eller Danny Welbeck. Sistnevnte har fått beskjed om at han får lov til å forlate United - Tottenham ser ut som et mulig stoppested for spissen.

Daily Star melder også at nederlenderne Daley Blind og Nigel de Jong kan bli United-spillere før overgangsvinduet stenger neste mandag. 

Ingenting ser ut til å gå Fernando Torres' vei i disse dager. Diego Costa og Didier Drogba virker å være José Mourinhos førstevalg på spissplass, og i lørdagens kamp mot Leicester var ikke Torres en gang i kamptroppen. Mourinho uttaler likevel ifølge BBC at han ønsker å beholde Torres på Stamford Bridge. AC Milan er en av klubbene som er interessert i 30-åringen etter som Mario Balotelli nå ser ut til å forsvinne fra Milano. Ifølge Daily Mirror ser AC Milan også på muligheten for å hente Roberto Soldado fra Tottenham.

Liverpool skal ha avsluttet jakten på Samuel Eto'o som en følge av at Mario Balotelli nå ser ut til å bli klar for klubben mandag. Kameruneren er for øyeblikket klubbløs, men det varer trolig ikke lenge. Everton-manager Roberto Martínez ønsker å ha flere alternativ på topp - der kommer Eto'o inn i bildet. Men Everton vil trolig møte tøff konkurranse fra klubber fra Midtøsten som ønsker å friste Eto'o med lukrative kontraktstilbud, skriver Daily Mirror.

Arsène Wenger har vist interesse for Atlético Madrids Toby Alderweireld. Det skriver Daily Star. Arsenal-manageren ønsker å forsterke de bakre rekker etter at Tomas Vermaelen ble solgt til Barcelona tidligere i sommer. I tillegg er Carl Jenkinson blitt sendt på lån til West Ham. Kostas Manolas og Matija Nastasic er også spillere Arsenal vurderer.

Hull fortsetter jakten på den ettertraktede Blackburn-spilleren Jordan Rhodes. Klubbeierne Venky's ønsker ikke å selge juvelene, og de skal ha avslått et tilbud fra Premier League-klubben, skriver Lancashire Telegraph . Hull skal være villige til å betale i overkant av 100 millioner kroner for Rhodes, noe som vil gjøre ham til klubbens dyreste spiller gjennom tidene.