70 år gamle Gisle Melkild er sporløst forsvunnet. Politiet ber publikum om hjelp. Foto: Privat
70 år gamle Gisle Melkild er sporløst forsvunnet. Politiet ber publikum om hjelp. Foto: Privat

Stor leteaksjon etter at mann (70) forsvant fra sykehjem

Letemannskaper og redningshunder er satt inn i søket etter en dement mann som lørdag kveld forsvant fra et alders- og sykehjem. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

SISTE: Det er forsatt ingen gjennombrudd i letingen etter Gisle Melkild. Forsvaret bistår søndag ettermiddag i søket, sammen med Røde Kors, Norske Redningshunder og frivillige fra nærområdet. Det opplyser politiet i Troms til TV 2.

Store mannskaper leter etter 70 år gamle Gisle Melkild, etter at han forsvant fra et alders- og sykehjem i Målselv i Troms lørdag kveld. 

Han blir beskrevet som mellom 160–165 centimeter høy, tynn og gråhåret. Politiets informasjon tyder på at han trolig har på seg en sort Adidas joggebukse med hvite striper, og en brunaktig genser. 

I tillegg til mannskaper fra politiet, bistår helsevesenet, frivillige og fem ekvipasjer fra Norske redningshunder i letingen etter den aldersdemente mannen, som trolig er til fots i området.

Personell fra Forsvaret søkte gjennom hele natten, mens andre mannskaper gikk i gang igjen med letingen fra 04.00 melder politiet sent natt til søndag.

Søndag formiddag anmodet politiet privatpersoner i området om å undersøke sine egne eiendommer. I tillegg søker politiet spesielt tips fra personer som kan ha observert den savnede mannen på strekningen Rundhaug-Moen og Olsborg-Aursfjordbotn etter klokken 18. lørdag kveld. 

Saken oppdateres!