MÅLSCORER: Gylfi Sigurdsson ble matchvinner på Old Trafford sist.. (AP Photo/Jon Super)   / TT / kod 436
MÅLSCORER: Gylfi Sigurdsson ble matchvinner på Old Trafford sist.. (AP Photo/Jon Super) / TT / kod 436

Langoddsen: Swansea vinner igjen

Kjetil Rekdal håndplukket Swansea, Wigan og Gjøvik-Lyn til sin lørdagstrippel.

SWANSEA - BURNLEY (PREMIER LEAGUE) H: 1,55 U: 3,85 B: 4,85
Swansea fikk en fantastisk start på sesongen med en usannsynlig 2-1 borteseier over Manchester United på Old Trafford. Swans-manager Gerry Monk har signert den argentinske forsvarsspilleren Federico Fernandez fra Napoli, men det spørs om Monk vil gjøre store forandringer på laget som spilte så bra sist. Leon Britton og Marvin Emnes er ute for Swansea. Sam Vokes er fortsatt skadet, så Burnley kan komme til å starte med samme lag som tapte 1-3 for Chelsea i sesongåpningen. Et unntak er at Stephen Ward kan debutere på venstreback.

WIGAN - BLACKPOOL (CHAMPIONSHIP) H: 1,32 U: 4,05 B: 7,55
Uwe Rösler og Wigan har fått en dårlig start på sesongen. 2-2 mot Reading i serieåpningen er eneste poeng så langt. Så ble de slått ut av cupen av Burton Albion, før de gikk på ettmålstap for Charlton og Cardiff - men de siste tre kampene var alle bortekamper. Mye har vært skrevet om Blackpools enorme utskiftning i stallen, og her mangler de Jose Cubero som venter på arbeidstillatelse i tillegg til at Gary MacKenzie, Tom Barkhuizen og Bobby Grant er skadet. Wigans vingspiller Shaun Maloney kan være tilbake fra sykdom her, noe som vil styrke laget betraktelig.

FK GJØVIK-LYN - SK HERD (ODDSEN-LIGAEN 2) H: 1,45 U: 4,25 B: 4,00
Gjøvik-Lyn ligger midt på tabellen i avdeling 2 med 12 poeng ned til trygg plass og 11 poeng opp til Raufoss på opprykksplassen. Det ser ut til å gå mot en rolig høst på Gjøvik med tanke på manglende dramatikk i serien. Hjemmeformen er god med tre strake seire, og de er ubeseiret på de siste seks. SK Herd er i virkelig trøbbel og ligger helt sist med bare åtte poeng og seks poeng opp til trygg plass. Det er fortsatt mulig å berge plassen, men Herd står med hele ti strake tap og ser ut til å rykke ned til tredje divisjon igjen. Forrige helg tapte Herd 1-2 hjemme for Nardo, og sist bortekamp røk de 1-6 i Valdres. Det skal mye til for at Herd tar poeng her.