Louise Angelica: – Jeg tror jeg blir litt streng som mor 

John Arne Riise og kona Louise Angelica er klare for å få barn.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter bryllupet i mai har John Arne Riise og kona Louise Angelica nytt hvetebrødsdagene. Bryllupsreisen gikk først til Maldivene og Dubai, før reisen fortsatte til Las Vegas i forbindelse med John Arnes jobb som Betsson-ambassadør under poker-VM.

– Jeg tror vi trengte det, å komme oss litt bort fra alt sosialt liv og bare være oss to, sier Louise Angelica til TV 2.

– Hun var stressa

– Det var ganske hektisk de tre/fire ukene fram til bryllupet. Da var det veldig mye. Hun blir veldig stressa for de jentetingene som skal ordnes, så når folk lurte på noe var det meg de ringte, for jeg ville ikke at hun skulle bli mer stresset, forteller Riise.

Vil ha barn

De nygifte er klare for å starte egen familie, selv om det ikke har vært hovedprioritet i sommer.

– Vi har drøyd det litt og ventet til bryllupet og alt var forbi og vi ville ha sommerferien. Men nå er ferien snart ferdig også, så da får vi se, smiler Louise Angelica lurt.

Louise Angelica har allerede gjort seg tanker om hvordan de vil bli som foreldre.

– Jeg tror kanskje jeg blir litt streng. Jeg prøver å sette litt grenser og John Arne setter grenser på en annen måte, så jeg tror vi kan bli.....

– Et bra team, skyter John Arne inn og legger til;

– Jeg kommer nok til å ta jobben om nettene, det er min jobb. Hun er den som selvfølgelig har mest med barnet å gjøre hjemme på dagtid, når jeg er på trening eller kamp.

Hun er sjefen

John Arne står for tiden klubbløs. Men interessen har kommet fra hele verden og de nygifte er innstilte på å flytte langt for hans karriere.

– Det som er viktig for meg er at det er bra for karrieren min, bra for familien min, at vi vil trives og vi har to hunder vi skal passe på. Så alt må stemme så derfor kommer jeg til å bruke god tid på å bestemme det endelige valget. Selv om det endelige valget er mitt, så vil jeg selvfølgelig forhøre meg med hun som er sjefen hjemme, sier John Arne.

Er du sjefen, er det du som har siste ordet?

– Ja, det er jeg som er sjefen, smiler Louise Angelica.

Se hele intervjuet med John Arne Riise og Louise Angelica på God kveld Norge, lørdag kl. 22:15