Fotballfrue: – Det blir morsomt å vise en annen side av meg selv

Caroline Berg Eriksen (27) gjør seg klar for dansing på parketten i Skal vi danse. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Caroline Berg Eriksen (27), også kjent som bloggeren Fotballfrue, er en av deltakerne til årets Skal vi danse. Med den mest leste bloggen i Norge, føler hun nå det er på tide at folk får se flere sider av henne enn hva bloggen viser.

– Det blir morsomt å vise en annen side av meg selv. Nå er jo folk vant til å se bilder og lese bloggen, men det er bare en liten del av meg. Det å se en person live, også i et element som jeg absolutt ikke har noe kjennskap til, det blir jo litt annerledes, sier Caroline Berg Eriksen til TV 2.

Stor forbedringspotensiale

Carolines mann, fotballspiller Lars Kristian Eriksen, gleder seg til at kona kanskje kan lære han noen dansetrinn.

– Det tror jeg blir veldig moro. Håper hun lærer bort et par dansetrinn etterhvert, for forbedringspotensialet mitt er enormt, sier Lars Kristian Eriksen til TV 2.

– Danser dere sammen hjemme?

– Nja, det blir mest på byen, forteller han.

Vil vise flere sider av seg selv

Caroline Berg Eriksen fikk mye kritikk da hun bare dager etter at hun fødte datteren Nelia, la ut bilde av seg selv i bare undertøyet på bloggen og på instagram. 

Hun bekrefter at hun har behov for at nordmenn skal få se hele henne.

– Ja jeg synes det skal bli fint, sier hun.

Fotballfrue på rød løper. Foto: Thomas Reisæter/TV 2
Fotballfrue på rød løper. Foto: Thomas Reisæter/TV 2

– Liker du å være i frontlinje?

– Jeg liker å inspirere og motivere og det er jo hyggelig at folk liker det jeg gjør, smiler hun.

Travel høst

Det er nå snart ni mnd. siden de to fikk datteren Nelia, og de innrømmer at det blir en utfordrende høst når de nå har en liten en i huset.

– Det blir en utfordring når vi har fått ei lita ei hjemme, men jeg har ikke akkurat en ni til fire jobb, så det skal nok fungere veldig greit, sier Lars Kristian.

Noe Caroline er enig i.

– Det er mye som skjer på en gang nå, men det har gått veldig bra hittil, så vi skal klare det.

– Jeg var litt stressa

Lørdag kveld kl. 20.00 går Skal vi danse av stabelen med et jubileumsprogram. Det er 10. sesongen i år og det skal feires. 

Onsdag kveld var deltakerne samlet i studio i Nydalen, noe Caroline syntes var litt skummelt.

– Jeg er kjemperedd for å falle ned den trappa og den er så bratt, så jeg var litt stressa. Det var litt skummelt, forteller hun.

Det er først lørdag 30. august at Skal vi danse-konkurransen starter, og Caroline gleder seg til å lære de forskjellige dansene.

– Jeg synes det er veldig gøy å få være elegant og klassisk, men så er det selvfølgelig gøy å shake litt også, så jeg tror jeg liker begge deler. Jeg gleder meg til å prøve, avslutter hun.