LA DAMENE KOMME TIL DEG: Den kjente Hollywood-skuespilleren Morgan Freeman har flere tips til hvordan man best skal få oppmerksomhet fra det motsatte kjønn. Dette bildet er tatt i sommer på en tilstelning i California. Foto:  Frazer Harrison/Getty Images.
LA DAMENE KOMME TIL DEG: Den kjente Hollywood-skuespilleren Morgan Freeman har flere tips til hvordan man best skal få oppmerksomhet fra det motsatte kjønn. Dette bildet er tatt i sommer på en tilstelning i California. Foto:  Frazer Harrison/Getty Images.

Morgan Freeman (77) holder seg ung med masse sex

En god «sex-drive» er nøkkelen til et ungt sinn og en ung kropp, mener Freeman.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

På et spørsmål om hvordan han holder seg så ungdommelig, ga Freeman et kort svar og rett på sak: «pussy».

Den 77 år gamle Hollywood-stjernen, som har vært gift to ganger, legger ikke skjul på at han liker damer.

– Hvis du har rikelig med sex, så hjelper det deg til å holde deg ung. Hvis du får masse komplimenter fra det motsatte kjønn på hvor sexy du er, da blir du aldri gammel, sier Freeman ifølge magasinet «Female First».

Spill kostbar!

Etter to lengre ekteskap bak seg, og diverse andre damer, har Hollywood-veteranen funnet ut hva som fungerer best for å tiltrekke seg det motsatte kjønn.

– Jeg tror at hemmeligheten er ikke å jage etter dem. De kommer til deg. Og når de gjør det, skal du si «OK, søta». Ikke prøv for hardt å bli lagt merke til. Hvis du må jobbe med å bli lagt merke til, er det nok en bommert, sa Freeman for en tid tilbake til den britiske talk-show-verten Piers Morgan.

Ikke gjør dette

Freeman sier at det er viktig å ha respekt for damene og «ikke stå der som en tulling og sikle». Det eldste sjekketrikset i boken, er absolutt ikke en slager, mener 77-åringen.

– Ikke gå bort til en dame i baren og si «har ikke jeg sett deg før?», råder Freeman.

Hollywood-veteranen har vært singel siden 2010 og forklarte til Piers Morgan hvordan damene reagerte på nyheten om at han var enslig igjen.

– «Oh! Oh! Han er tilbake!», ropte de. Jeg er heldig, innrømmer Freeman med et fornøyd smil.

Livet bare bedre med alderen

Freeman er en av Hollywoods største skuespillerstjerner, og vant i 2005 en Oscar for rollen sin i filmen «Million dollar baby». 

Freeman synes selv at livet hans bare har blitt bedre med alderen. Han tar livet som det kommer, og er opptatt av å ikke stresse. 

– Jeg har kommet til denne konklusjonen at hvis jeg ikke kan gjøre noe med et problem, så må jeg bare gå videre og ikke stresse med det. 

Til høsten kommer Freeman med ny film. Sammen med Scarlett Johansson spiller han en professor som kan opplyse om at vi mennesker bare bruker 10 prosent av hjernen vår. «Lucy» har premiere på norske kinoer 12. september.