Klikk for å endre bildetekst
Klikk for å endre bildetekst

Dumpet Stortinget for Eyvind Hellstrøm

Frp-nestleder Per Sandberg deltok før sommeren i et kokkeprogram mens resten av Stortinget blant annet diskuterte utviklingen i Afghanistan og Norges engasjement der.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var i den første uken av juni at Sandberg deltok i kokkekamp-programmet MasterChef som skal sendes på TV3 i høst, skriver VG.

Innspillingen foregikk i København mens det var heldagsmøter i Stortinget to av dagene i tillegg til vanlig spørretime på onsdagen. Selv forsvarer Sandberg beslutningen om denne gangen å takke ja til en av mange henvendelser om å delta på forskjellige arrangementer.

– Jeg tror ikke situasjonen i Afghanistan eller Frps innsikt tapte fordi jeg ikke var til stede. Jeg jobber døgnet rundt uansett, og det var ikke slik at jeg ikke drev med politisk arbeid også utenom innspillingene disse dagene, sier Sandberg.

Han understreker at Frps forsvarspolitiske talsperson var til stede under redegjørelsene, og at disse uansett foreligger skriftlig.

Selv mener han at deltakelsen i kokkekamp mot flere kjendiser fra blant annet TV og film var relevant for hans arbeid som politiker. (©NTB)