Farmen + Paradise = reality-musikk

Farmen- deltaker, Lloyd Lawrence, har dratt med seg en gjeng reality-venner i en ny musikkvideo. Reality-kjendisene er opptatt av at de skal være gode forbilder for unge.

Det hele begynte med at Lloyd Lawrence (21), som deltok på «Farmen» i 2013 bestemte seg for å lage en musikkvideo med Maria Sundby (25), som var med på årets «Paradise Hotel».

– Jeg kjente Maria fra tidligere, og fant ut at hun kunne synge. Så ble jeg kjent med Lars (red. anm. Lars Jørgen Skaland) som har regissert og produsert musikkvideoen. Han hadde jo laget Paradise-Iselin sin sang tidligere, så da fikk jeg også lyst til å prøve, sier Lawrence til TV 2. 

Se hele videoen øverst i saken.

Maria Sundby foreslo at årets «Paradise Hotel»-vinner, Aurora Gude (21), også ble med. Og så ballet det på seg med tidligere deltakere både fra «Den siste viking» og «Kjærlighetsredet». Så ble «Keep on trying» til. Torsdag vises hele musikkvideoen for første gang.

Viktig med et riktig budskap til unge

De to tidligere Paradise-jentene er klare på at budskapet i sangen er viktig. De er nemlig begge opptatt av å være gode forbilder for ungdom og fansen.

– På bloggen min forklarer jeg hva budskapet mitt er. Sangen appellerer til unge, usikre jenter, som ikke stoler på seg selv. Jeg ønsker ikke å fremprovosere noe sexappeal i dennevideoen, sier årets Paradise-vinner til TV2.

– Men du har nylig tatt silikonimplanter i brystene. Hva synes fansen din om dette?

– Det var vanskelig da jeg tok silikon etter «Paradise Hotell» - å få folk til å skjønne hvorfor jeg gjorde det. Men som jeg skrev på bloggen min, så var det ikke fordi jeg følte noe kroppspress eller var misfornøyd med hvordan jeg så ut. Jeg sammenlikner det med å kjøpe en ny genser - det er fint, forklarer Aurora Gude.

Gude har blitt sammenliknet med Iselin Michelsen, som var med på «Paredise Hotel» i 2012. Hun lagde også musikkvideo og tok silikon i brystene etter programmet.

– Jeg prøver å komme meg bort fra det stempelet. Iselin har ikke så mange seriøse fans som meg, tror jeg. Jeg har jo et budskap i sangen min, sier Gude. 

Boost på karrieren

Lawrence og de to jentene har alle tre merket at det å delta på reality-programmene har hatt en positiv innvirkning på karrièren så langt.

– Jeg fikk jo tilbud om å komme på «Idol»-casting da jeg var på vei hjem fra «Paradise». Men jeg takket nei. Kanskje vil jeg prøve neste år. Det hadde vært veldig spennende, sier Maria Sunby, som er en av hovedvokalene i musikkvideoen.

Lawrence, som er lidenskapelig opptatt av sang og musikk, innrømmer at han kun hadde et mål med å delta på «Farmen».

– Hele grunnen var jo for å booste meg selv som artist. Det er jo på grunn av «Farmen» at jeg har fått til denne musikkvideoen. Men jeg kunne aldri ha blitt med på Paradise. Jeg valgte Farmen, fordi det var det mest skikkelige. Jeg har lyst til å jobbe i barne-tv i fremtiden, så da tror jeg det var riktig valg, sier Lawrence.

Fjellforbi

5. september legger hele gjengen ut på turne Norge rundt. Dette gleder alle seg til, men Gude er noe skeptisk til hva norsk natur angår.

– Jeg gruer meg ingenting til å stå på scenen. Men - jeg har fjellforbi! Jeg får nervesammenbrudd av å være i nærheten av fjell. Det er det jeg bekymrer meg mest for. Kanskje er det noen traumer som henger igjen fra en eller annen leirskole, ler Gude.