LIVERPOOL-AKTUELL: Liverpool vil hente Mario Balotelli på lån - men bare hvis italieneren oppfører seg. Foto: Justin K. Aller/Getty Images/AFP
LIVERPOOL-AKTUELL: Liverpool vil hente Mario Balotelli på lån - men bare hvis italieneren oppfører seg. Foto: Justin K. Aller/Getty Images/AFP

Fotballryktene: 
– Liverpool vil ha «snill» Balotelli

Og tidligere Liverpool-spiller kan havne i Manchester United.

Bli med på galskapen. Se alt av engelsk fotball.
Klikk her for å bestille det riktige abonnementet for deg før seriestart!

En ny Premier League-helg står for døren, og det gjør også en rekke store signeringer. De står i hvert fall og banker på døren til nye klubber.

Har din favorittklubb noe på gang? Eller er stallen komplett og klar for en lang sesong?

Skal, skal ikke? That's the question for Brendan Rodgers om dagen. Skal han gå for Mario Balotelli eller ikke? Og har han gjort et fremstøt overfor Milan eller ikke? Ifølge Gazzetta dello Sport så har ikke klubben hørt noe fra Liverpool, men The Telegraph skriver at en låneavtale kan være rett rundt hjørnet. Og ikke nok med det; Daily Star melder at samtalene mellom Milan og Liverpool har brutt sammen fordi italienerne nekter å la Liverpool inkludere en «snill gutt»-klausul i kontrakten, som ville gitt dem mulighet til å avbryte utlånet dersom Balotelli skulle skyte opp fyrverkeri på badet kvelden før kamp. Men ingen røyk uten ild, og nå ryker det ulike Balotelli-rykter både her og der.

– Dette er min siste dag på Milanello, sier Balotelli ifølge Sky Italia.

At Liverpool skal ha en spiss er hevet over en hver tvil. At Rodgers vil ha en fra øverste hylle er heller ingen overraskelse. Derfor vil ikke ryktene om en låneavtale for Radamel Falcao forsvinne helt heller. Ifølge RMC, så er de røde nå villig til å betale Monaco 120 millioner kroner bare for å låne colombianeren i ett år. Og på toppen av det kommer Falcaos fyrstelige gasje - som i Monaco er skattefri.

Rodgers har også dårlig tid med å slanke stallen sin. Etter å ha hentet inn åtte spillere i sommer, så begynner det å bli mange på treningsfeltet på Melwood. På to uker skal nå i hvert fall fem bort. Daniel AggerOussama AssaidiSebastian Coates og Jack Robinson er alle overflødig og er tilgjengelig for interesserte klubber. I tillegg skal Jordon Ibe leies ut, skriver Liverpool Echo. Derby skal ha kastet seg inn i kampen med Bolton om å få den unge driblefanten på lån denne sesongen. Fabio Borini er også til salgs, men italieneren har foreløpig gitt beskjed om at han ikke ønsker å forlate klubben.

Manchester United kan komme til å stikke kjepper i hjulene for Arsenal og Chelsea. For nå vurderer Louis van Gaal å hente Xabi Alonso fra Real Madrid, skriver Daily Express. Dersom de kongelige fra den spanske hovedstaden lar veteranen dra, så vil ikke Sami Khedira får forlate klubben. Både Arsenal og Chelsea har den tyske verdensmesteren høyt på ønskelisten. Alonso vil være en mellomløsning for Manchester United. Kevin Strootman skal være mannen van Gaal vil ha på midtbanen sin, men Roma-spilleren er fortsatt ute med skade, og vil neppe være i toppslag før nærmere nyttår.

Manchester United-fansen venter i spenning på det de tror skal være en spiller i verdensklasse, men mye tyder på at de vil bli skuffet for andre sommer på rad. For selv om direktør Ed Woodward hevder at de har penger til å hente hvem de vil, så virker det ikke som om fotballeliten er like interessert i å gå til Manchester United. Nå har van Gaal flyttet listen litt nedover, og har sett seg ut den brasilianske U21-landslagsspilleren Lucas Silva som den som skal bli den nye midtbanesjefen på Old Trafford, skriver Daily Star. Men det er flere klubber som har fått øynene opp for Cruzeiro-spilleren. Chelsea og Tottenham er også interessert. Men siden Silva verken har A-landskamper eller har europeisk pass, er sjansene for at han får arbeidstillatelse på de britiske øyene små. Derfor ligger trolig Atletico Madrid først i køen hvis han drar til Europa.

Kan det likevel skje at Angel di Maria ender opp på Old Trafford? Ifølge El Mundo Deportivo skal argentineren nå være på jakt etter flybilletter til Manchester. Og håpet er at han skal klare å komme seg til England før helgen setter inn.

Arsenal kan få en overgang for Sami Khedira ødelagt av Manchester United, men de kan selv komme til å ødelegge for Everton. The Toffees har lenge vært koblet til Paris Saint-Germain-spilleren Clement Chantome, og da Ross Barkley ble skadet så skal planene om et bud blir intensivert. 26-åringen ble forrige sesong leid ut til Toulouse fordi unge Adrien Rabiot dyttet ham ut av laget på Parc de Princes. Nå kan Rabiot være på vei til Arsenal, noe som kan få PSG til å beholde Chantome for å ha dekning på midtbanen, skriver TalkSPORT.

Med Mikel Arteta ute med skade, så har det fått fart på Arsene Wenger. Arsenal-manageren har aldri vært kjent for å handle med det første. Men med en drøy uke igjen av overgangsvinduet, og en defensiv midtbanespiller short i spillerstallen, er han tvunget til å sette tankevirksomheten sin i overdrive. Nå hevder Daily Star at Wenger vil prøve å hente Cheick Tiote fra Newcastle, før det vandrende gule kortet havner i Lokomotiv Moskva.

Lukas Podolski kan ha spilt sin siste kamp for Arsenal. Det tyske smilet kan være på vei til Galatasaray. Den tyrkiske klubben ønsket i utgangspunktet å hente både Podolski og Joel Campbell. Men nettopp Campbell kan være mannen som skyver Podolski ut. For Wenger ønsker ikke å selge costaricaneren, og det kan være han som gjør Podolski overflødig på Emirates Stadium, skriver Daily Mirror.

Stamford Bridge er blitt målscorernes kirkegård. Det er dit de store målscorerne drar når de vil heve høy lønn uten å score mål. Det startet med Adrian Mutu og Hernan Crespo som var blant Europas heteste målscorere før de kom til Chelsea. Siden har Mateja KezmanAndrej SjevtsjenkoClaudio PizarroNicolas AnelkaFernando TorresDaniel SturridgeDemba Ba og Samuel Eto'o i tur og orden mistet målteften på Stamford Bridge. På 2000-tallet er det bare Jimmy Floyd Hasselbaink og Didier Drogba som har scoret over 20 mål i en sesong. Nestemann som kan få i oppgave å utfordre spøkelset er Mattia Destro. For Roma tror at de kan få noen mål ut av Torres, slik Liverpool fikk Sturridge til å begynne å score. Derfor kan de være villig til å ta spanjolen på lån i en avtale som tar Destro til Chelsea, skriver Daily Mirror.

Petr Cech har aldri vært reservekeeper før, og tsjekkeren er ikke veldig interessert i å bli det nå heller. Paris Saint-Germain har lenge vist interesse for Chelsea-keeperen, men nå skal også Monaco ha kastet seg inn i kampen om 32-åringen, melder Daily Mirror.

Den nederlandske VM-spilleren Leroy Fer ble onsdag klar for Queens Park Rangers. London-klubben betalte rundt 70 millioner kroner for Norwich-spilleren. Men Harry Redknapp er neppe ferdig der. Napoli-spissen Eduardo Vargas skal være nær et utlån til klubben, og Redknapp skal også ønske å hente Niko Kranjcar tilbake til klubben. Kroaten var på utlån på Loftus Road forrige sesong, skriver Daily Star.

Hulls spissjakt fortsetter for full styrke. Nå skal manager Steve Bruce begynt å kikke på måltjuver i Championship, og da dukker selvsagt Jordan Rhodes'  navn opp, skriver Daily Mail. Blackburn-spissen har herjet i lavere divisjoner i en årrekke, og det er bare et tidsspørsmål før skotten dukker opp i Premier League.

Championship kan for øvrig få en ny profil. Agenten til den 19 år gamle brasilianeren Adryan er ifølge Gianluca di Marzio i England for å forhandle med Leeds. Adryan har merkelappen «den nye Zico» hengende over seg, og har ikke vært noen suksess etter overgangen fra Flamengo til Cagliari. Det kan bli spennende å se en spebygd brasiliansk tekniker mot brutale engelske midtstoppere på vintertunge baner i januar.