TIL EUROPA LEAGE: Henning Berg og Legia satser alt på Europa League etter mesterliga-drømmen brast. (AP Photo/Alik Keplicz)
TIL EUROPA LEAGE: Henning Berg og Legia satser alt på Europa League etter mesterliga-drømmen brast. (AP Photo/Alik Keplicz)

Langoddsen: Drama i Europa League

Rekdal tror Henning Berg og Legia Warszawa tar første stikk.

FC AKTOBE - LEGIA WARSZAWA (EUROPA LEAGUE) H: 2,90 U: 3,15 B: 2,10
Legia Warszawa knuste Celtic over to kamper, men havnet altså i Europa League grunnet administrativt rot. Alt håp om mesterliga er ute, men det er nok en motiverende faktor for spillerne å vise at de hadde fortjent en plass i den gjeveste turneringen. Siden den famøse kampen på Celtic Park har Henning Bergs mannskap knust hjemlig motstand. Først 5-0 over Górnik Łęczna også 3-0 over Jagellonia Bialystok. Aktobe kom til Europa League etter å ha tapt 3-4 for Steaua Bucuresti i Champions League-kvalifiseringen. De har avgitt ganske mye poeng i hjemlig serie i sommer, og nå er de bare ett poeng fra å miste ledelsen i serien. I juli tapte de 1-7 for andreplasserte Kairat. Legia kommer til å jobbe knallhardt for å komme seg til et europeisk gruppespill og bør vinne denne.

YOUNG BOYS - DEBRECEN (EUROPA LEAGUE) H: 1,55 U: 3,45 B: 4,80
Young Boys slo ut kypriotiske Ermis med 3-0 sammenlagt for å komme hit. De hadde en middelmådig start i serien, men de har vært fremdragende i de to siste kampene. 4-0 over Grasshopper ble fulgt opp med 2-0 over Vaduz borte. Young Boys er forholdsvis sterke hjemme. Debrecen slo ut Cliftonville av Champions League kvalifiseringen, men måtte gi tapt for BATE Borisov med 2-3 sammenlagt. I serien har de bare fire poeng på fire kamper, og tapte 0-1 for Ujpest på lørdag. Debrecen skal være et nummer for små i Bern.