Kjendisene feiret «Skal vi danse»

Onsdag spilles lørdagens jubileumsepisode av «Skal vi danse» inn. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

De tre tidligere dommerne Tor Fløysvik, Christer Tornell og Karianne Stensen Gulliksen har blitt erstattet i årets «Skal vi danse».

Høstens faste dommere i det populære danseprogrammet består av en veteran og to nye fjes. Dommerveteranen Trine Dehli Cleve fortsetter sammen med Gyda Kathrine Thorsen og Toni Ferraz. I tillegg blir det en gjestedommer som kommer inn senere i sesongen.

Noen vil overraske stort

Gyda Kathrine Thorsen har vært en av de profesjonelle danserne i «Skal vi danse» i fem år. Hun vil savne dansen, men gleder seg samtidig stort til å prøve seg som dommer.

– Det er en ny side av bordet jeg skal være på. Jeg har visst om dette lenge og har holdt det hemmelig, så nå er det fint å endelig kunne snakke om det, sier en veldig glad og fersk dommer til TV 2 før onsdagens innspilling.

Hun er nettopp ferdig med å sminke seg og gjøre seg klar til innspillingen av jubileumssendingen.

NYE DOMMERE: Trine Dehli-Cleve, Antonio Marlone og Gyda Throsen. (Foto: Thomas Reisæther, TV 2)
NYE DOMMERE: Trine Dehli-Cleve, Antonio Marlone og Gyda Throsen. (Foto: Thomas Reisæther, TV 2)

– Jeg er veldig spent på alle danserne. Det er en veldig fin gjeng, og jeg tror nok noen man kanskje ikke hadde forventet, kommer til å overraske veldig, sier Thorsen.

Den erfarne danseren sitter igjen med stor takknemlighet etter så mange år som profesjonell danser i det populære danseprogrammet.

– Det har vært en kjempeopplevelse og en kjempeutfordring. «Skal vi danse» har åpnet mange dører for meg; jeg har opplevd ting jeg ikke ville ha gjort om ikke jeg var med. Jeg har jo kunnet leve av dansen nå siden siden 2006, sier hun takknemlig.

Ingen Fløysvik-kopi

Antonio Ferraz har tidligere jobbet som profesjonell danser og dansepedagog. Nå jobber han som professor i jazzdans på Kunsthøyskolen i Oslo. 

– Jeg gleder meg stort til dommerrollen og til å være gjest i kveld, sier Ferraz til TV 2.

Han vil bruke sine personlige egenskaper til å være en god dommer i høstens program.

– Jeg er et spontant menneske og er ikke redd for å vise hva jeg føler. En av mine sterkeste sider er at jeg ser folk som de er når jeg møter dem. Jeg har ingen favoritter, eller forventninger til noen av kjendisene som skal delta før jeg har sett dem, sier Ferraz.

Han er også fast bestemt på at han ikke har tenkt til å fylle stolen til tidligere dommer Tor Fløysvik.

– Jeg er meg og må stole på hvem jeg er og hva jeg kan. Jeg ser ting på en annen måte enn Tor.

Rachel Nordtømme har ingen danseråd til kjæresten:

Bra trekløver

Alle de tre dommerne tror de vil komplimentere hverandre godt. Marlone sier han er opptatt av samarbeidet mellom dansepartnerne, mens de to damene er mer på det tekniske.

– Jeg gleder meg til å jobbe med to nye kollegaer. Gyda kjenner jeg jo godt fra før som tidligere elev av meg, mens Antonio møtte jeg først nå. Men vi ler masse sammen og ser ut til å fungere bra, sier dommerveteranen Trine Dehli Cleve til TV 2.

Hun forsvinner inn til sminken hvor hun skal gjøre seg klar før kveldens store fest.

Se Aylar avslører sine fremtidsplaner og Zahid Ali fikk dansetips av Kristian Ødegård