LENGE TIL NESTE GANG: Luis Suarez ble presentert i sommer, men det kan bli lenge til neste gang Barcelona får presentere nye spillere.
LENGE TIL NESTE GANG: Luis Suarez ble presentert i sommer, men det kan bli lenge til neste gang Barcelona får presentere nye spillere.

Barcelona får ikke kjøpe spillere de to neste overgangsvinduene

FIFA har avvist Barcelonas anke.

Bli med på galskapen. Se alt av engelsk fotball.
Klikk her for å bestille det riktige abonnementet for deg før seriestart!

Barcelona ble i april nektet å kjøpe spillere de to neste overgangsvinduene. Grunnen var at klubben hadde brutt overgangsregler i forbindelse med internasjonale overganger for spillere under 18 år.

Barcelona ble ilagt kjøpsnekt på grunn av regelbrudd tilknyttet ti utenlandske spillere under 18 år i perioden 2009 til 2013.

Barcelona anket, og det gjorde at klubben kunne kjøpe blant andre Luis Suárez i sommer.

Nå har FIFA avvist anken. Det betyr at den katalanske storklubben ikke kan kjøpe spillere før januar 2016. 

Barcelona får heller ikke lov til å selge spillere i perioden, men klubben kan fristille spillere. I perioden kan Barcelona ikke hente spillere på lån.

Barcelona har bestemt seg for å anke saken videre til Den internasjonale voldgiftsretten for sport, CAS. Det bekrefter klubben på sin hjemmeside.

– FC Barcelona kan på ingen måte akseptere en resolusjon som er en fornærmelse mot sjelen til vårt akademi Masia, et verdenskjent eksempel på akademisk, menneskelig og sportslig utdannelse, skriver klubben.

I tillegg til Suárez har Barcelona hentet Claudio Bravo, Marc-Andre Ter Stegen, Jérémy Mathieu, Thomas Vermaelen og Ivan Rakitic.

Kjøpsforbudet trer i kraft i januar 2015. Det betyr at Barcelona fortsatt kan kjøpe spillere de neste 11 dagene.