Ronaldo hinket av banen med lårskade

Cristiano Ronaldo hadde tydelige smerter da han gikk av banen mot byrival Atletico.

Bli med på galskapen. Se alt av engelsk fotball.
Klikk her for å bestille det riktige abonnementet for deg før seriestart!

Se video i toppen av saken (med tillatelse fra CMore).

James Rodríguez erstattet en kneskadd Cristiano Ronaldo og scoret i sin første hjemmekamp for Real Madrid. Men Raúl Garcías sene utligning ga byrival Atlético en liten fordel i supercupen.

Regjerende seriemester Atlético får med seg et bortemål til fredagens returkamp på hjemmebane. Etter over 80 målløse minutter fikk publikum topp underholdning mot slutten på Santiago Bernabéu tirsdag.

Først var VM-stjernen Rodríguez på rett sted til rett tid da Real rullet opp et pent angrep i det 83. minuttet. Karim Benzema ble stanset i Atlético-feltet, men colombianeren banket den løse ballen inn til 1-0.

Dermed så han ut til å bli helten i sin annen Real Madrid-kamp, men gjestenes veteran García ville det annerledes. Fem minutter senere sto han perfekt plassert i feltet og kunne dytte inn en corner som så vidt gikk forbi tre Real-forsvarere.

En sur avslutning på kampen for Real Madrid, som også måtte se Ronaldo hinke skadd av banen.

Portugiseren briljerte i forrige ukes europeiske supercupkamp mot Sevilla (2-0), men tirsdag fikk han igjen trøbbel med kneet som i perioder har holdt ham borte fra fotballbanen i vår og sommer.

– Han merket en spenning i muskelen i første omgang, og han var ikke komfortabel. Vi skal evaluere og sjekke ham i dag, men det ser ikke ut til å være veldig alvorlig, kunne Carlo Ancelotti berolige med etter kampen. (©NTB)