Næringslivsleder i Oslo alvorlig skadet etter knivstikking

En amerikansk mann i 20-årene er siktet for drapsforsøk etter å ha knivstukket en mann i 40-årene natt til tirsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ifølge VG, som melder at mannen er administrerende direktør i et firma i Oslo, ble mannen fraktet til sykehus med alvorlige skader etter knivstikkingen i en privatbolig natt til tirsdag.

– Fornærmede var kritisk skadet i natt, men i morges fikk vi beskjed om at han er utenfor livsfare, sier politiinspektør Grete Lien Metlid ved seksjon for vold- og seksualforbrytelser i Oslo politidistrikt til VG.

Politiet har ifølge Dagbladet beslaglagt en kniv, og 20-åringen som er siktet for drapsforsøk, var på besøk hos fornærmede sammen med en kvinne.

– I utgangspunktet er det den fornærmede og siktede som var involvert, men også en kvinne som er sammen med den siktede var til stede. De var var på besøk hos fornærmede og er tilreisende amerikanske statsborgere, sier Metlid til Dagbladet.

Politiet skal ha fått en telefonoppringning fra boligen like etter klokken 02.00 i natt, men rykket da ikke ut. En nabo skal også ha ringt, og da politiet rykket ut i tretiden, skal knivstikkingen akkurat ha skjedd, forteller politiinspektøren til VG.