ATTRAKTIV: Radamel Falcao. AFP PHOTO / NICOLAS TUCAT
ATTRAKTIV: Radamel Falcao. AFP PHOTO / NICOLAS TUCAT

Fotballryktene: – Liverpool gjør et nytt forsøk på Falcao

Og 

Bli med på galskapen. Se alt av engelsk fotball.
Klikk her for å bestille det riktige abonnementet for deg før seriestart!

Livet er for kort til ikke å engasjere seg i hva som skjer på overgangsfronten når det er under to uker til deadline day.

En serierunde er unnagjort i Premier League, og noen managere har fått noen svar, andre sitter igjen med flere spørsmål enn de hadde før helgen.

Da ser det litt verre ut med tanke på Juan Cuadrado. For Fiorentina-trener Vincenzo Montella sier til La Nazione at han regner med å ha colombianeren i troppen sin når sesongen starter i Italia. La Viola kjøpte i sommer ut Udineses eierandel i Cuadrado, og eier nå spilleren 100 prosent. Både Barcelona og Manchester United har vist interesse for midtbanespilleren.

Ingen skal si noe på selvtilliten i Liverpool om dagen. Etter til tider å ha blitt utspilt av Southampton hjemme på Anfield, mener Daniel Sturridge at ingen kan slå dem denne sesongen. Og nå gjør de et nytt fremstøt for å få Radamel Falcao til klubben. Ifølge Daily Express skal Monaco være villig til å la superspissen forlate klubben på ett års lån - for den nette sum av 100 millioner kroner. Falcao forlanger også to millioner kroner i ukelønn. Så da spørs det om Liverpool-eierne mener 200 millioner kroner er vel anvendte penger for å ha en spiller på lån en sesong. Men Gazzetta dello Sport melder at Falcao ikke vil til England, og at han er villig til å gå ned i lønn for å spille for Juventus.

Chelsea imponerte storveis mot Burnley i serieåpningen, og fremstod som et komplett lag, som selv ikke en formidabel midtstopperduo som Jason Shackell og Michael Duff klarte å stå i mot. Men det betyr ikke at Jose Mourinho er fornøyd med troppen sin. Nå skriver TalkSPORT at Chelsea-manageren følger nøye med hva som skjer i hjemlandet med midtbanespilleren William Carvalho. Han hadde speidere på plass, som fikk se 22-åringen bli utvist mot Academica på lørdag. Men Chelsea får kamp av Arsenal, som også er interessert i Sporting Lisboa-spilleren.

Chelsea har sendt to mann ut på lån. Marko Marin var på lån til Sevilla hele forrige sesong. Nå skal han tilbringe den neste sesongen i Fiorentina, skriver Daily Mirror. Mens Josh McEachran vraket tilbud fra Championship for å prøve seg i Chelseas farmerlag Vitesse Arnhem. Han blir den tredje Chelsea-spilleren som leies ut til den nederlandske klubben denne sommeren. Bertrand Traore og Wallace er allerede på plass i Marcus Pedersens tidligere klubb.

Det blir ingen bombe om Kostas Manolas blir Arsenals neste nykommer. Forhandlinger mellom The Gunners og Olympiakos skal være i gang, og 23-åringen ticker alle bokser hos manager Arsene Wenger. Han er ung, han har internasjonal erfaring, han er god, han vil akseptere en plass på benken, og han er billig. Ifølge Daily Mirror vil grekeren koste rundt 60 millioner kroner.

En annen midtstopper på Wengers ønskeliste er Matija Nastasic. Daily Star skriver at 21-åringen har fått beskjed av Manuel Pellegrini om at han kan få forlate klubben. Etter kjøpet av Eliaquim Mangala, er 21-åringen et godt stykke unna startelleveren på Etihad Stadium. Wenger har lenge hatt sansen for den unge serberen, og kan komme på banen med et bud på 160 millioner kroner.

Noen klubbledere har ikke like lett for det alltid. Og det kan virke som om Tottenham har gått seg fast i et spor nå. De har sett at Southampton har vært villigheten selv når de har fått bud på spillerne sine i sommer, men de har ikke fått med seg at spillerne som har forlatt St. Mary's, har gjort det til summer langt over det The Saints selv har verdsatt dem til. Spurs derimot gjør nå nok et forsøk på å hente Morgan Schneiderlin, men heller ikke denne gangen skal de være villig til å gå over 170 millioner kroner for franskmannen, skriver The Sun. I stedet velger de å kjøre den knallharde «dette er vårt siste bud»-taktikken.

Men en om kan havne på White Hart Lane er Mateo Musacchio. Den argentinske midtstopperen imponerte stort i Villarreal forrige sesong, og ifølge Daily Express kan han havne i Tottenham for 170 millioner kroner. Villarreal-trener Marcelino Garcia Toral regner med å ha en avklaring om Musacchios fremtid i løpet av uken.

Barcelona er rimelig desperat etter å få bort Alex Song. Nå har de bestemt seg for å la kameruneren forlate klubben på lån, uten å ta en øre betalt for det. Daily Telegraph skriver at Tottenham, Everton og Manchester United kan komme til å finne plass til midtbanespilleren.

Hull solgte i forrige uke Shane Long til Southampton, men det har ikke vært lett for dem å få på plass en ny spiss. Danny Welbeck var førstevalget, men det var en no go. Heller ikke Watfords Troy Deeney var veldig lysten på et opphold i Yorkshire. Så nå har manager Steve Bruce flyttet fokus utenlands. Lorients Vincent Aboubakar er nå på handlelisten, skriver Daily Mirror. Og en kameruner med tilhold i Frankrike har kanskje ikke samme motforestillinger mot å flytte til en museumsby i Yorkshire.

Werder Bremen vil ha Costas Ricas VM-kaptein Bryan Ruiz, og Ruiz vil til Werder Bremen. Men foreløpig er ikke den tyske klubben blitt enig med Fulham om en overgangssum, skriver Bild.

Overgangen til Federico Fernandez til Swansea var forventet å gå gjennom i forrige uke, men nå skal det meste være i orden for den argentinske midtstopperen. Ifølge South Wales Evening Post betaler Swansea 80 millioner kroner for Napoli-spilleren.

Ifølge Daily Express planlegger også Swansea et bud på 120 millioner kroner for Montpelliers Benjamin Stambouli. Men de får kamp av Newcastle og Everton, som også vil ha 24-åringen. Stambouli storspilte i den defensive rollen for Montpellier sist sesong.