SØK: Væpnet politi søkte i formiddag etter den ettersøkte Kim Andreas Kristiansen i flere huler i et skogområde i Lillehammer. (Foto: Asbjørn Øyhovden, TV 2)
SØK: Væpnet politi søkte i formiddag etter den ettersøkte Kim Andreas Kristiansen i flere huler i et skogområde i Lillehammer. (Foto: Asbjørn Øyhovden, TV 2)

Væpnet politiaksjon etter Kim Andreas (23)

Politiet lette i formiddag etter den drapssiktede Kim Andreas Kristiansen i skogsområde.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

SISTE: Klokken 16.00 opplyser politiet på Lillehammer at de ikke har lyktes å få tak i den drapsmistenkte mannen. Han er nå etterlyst internasjonalt.

Flere bevæpnede politifolk har i formiddag gått gjennom skogen på Solhøgda på Lillehammer. I området skal det være flere huler som ble sprengt ut av tyskerne under 2. verdenskrig.

Politiet i Gudbrandsdalen bekrefter overfor TV 2 at de rykket ut etter tips om den ettersøkte Kim Andreas Kristiansen.

Konkret tips

– Vi har sjekket ut et konkret tips, men det ga ikke noe resultat, sier Ann Karin Sundsgården ved Gudbrandsdal politidistrikt.

– Hva var grunnen til at politiet var bevæpnet?

– Vi bruker bevæpning på alle tips som har med den mulige drapsmann å gjøre, sier hun.

Politistasjonsjefen i Lillehammer ønsker ikke å kommentere aksjonen.

– Vi kommenterer aldri pågående aksjoner, sier politistasjonsjef Bjørn Bergundhaugen til TV 2.

Ettersøkt

Politiet gikk i formiddag ut med navn og bilde på den 23 år gamle Kim Andreas Kristiansen. Han er siktet etter at hans stefar ble funnet drept i Øyer forrige torsdag. Politiet har de siste dagene brukt store ressurser på å finne den siktede mannen - uten suksess.

– Det har ikke latt seg gjøre å få kontakt med ham. Vi har brukt alle de innganger og metoder som vi har sett er tilgjengelig for å få kontakt, vi har også oppfordret siktede til å ta kontakt med oss, uten at det har skjedd, sa politistasjonsjef i Lillehammer, Bjørn E. Bergundhaugen tidligere mandag.