Andrew har et merkelig triks som skremmer edderkoppene

Når edderkoppene kravler, roper alle på Andrew Wilcox. Kanskje ikke så rart, når han har dette trikset. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Britiske Andrew Wilcox og søsknene hans har lite til overs for edderkopper.

Da han forrige uke kom over en edderkopp som hang på husveggen, bestemte han seg for å skremme den med et triks han hadde lært av storesøsteren.

Han begynte å synge og le, og edderkoppen begynte å rykke i takt med Andrews sang.

Det hele ble filmet, og i videoen over kan du se hvordan Andrew skremmer edderkoppen med det som trolig er «Ringenes herre»-introen.

Vil ikke drepe edderkopper

– Jeg er edderkoppfjerneren. Når søstrene mine ser en edderkopp i huset, eller en som er i nærheten av døra, får de panikk og roper på meg for å få den bort, sier han ifølge Metro.

I stedet for å drepe edderkoppene, tar han i bruk den særegne metoden for å få dem bort. Han forklarer at det er storesøsteren hans som har inspirert ham. 

– Jeg liker ikke å drepe edderkopper, så vanligvis bare flytter jeg dem til et annet sted. Storesøsteren min liker ikke å drepe edderkopper heller, så hun fant ut en måte å «hevne» seg på dem uten å skade dem. Hun synger til dem med operastemme, og de får hetta, forteller han.

Han filmet syngingen og edderkoppens reaksjon, og det hele ble lagt ut på YouTube. På fem dager er klippet sett nærmere 90.000 ganger. 

– Hun fortalte meg om edderkoppenes reaksjon, og jeg bestemte meg for å prøve. Jeg lo så mye at jeg var nødt til å dele den. 

Lytter med hårene

Kanskje er det ikke så dumt å synge til edderkopper for å få dem bort. De tusenvis av følsomme hårene som dekker edderkoppkroppen, trichobothria, fanger opp vibrasjoner i luften - altså lydbølger - og dette gjør dem i stand til å flykte ved en eventuell fare.

Og skal vi tro edderkoppen i videoen over, er en mannlig røst farlige saker.