PIRAT: Atle Pettersen under «Skal vi danse»-finalen 12. November 2011. Her i sin showdans, i piratkostymer, etter  musikk fra filmen «Pirates of the Caribbean».
Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
PIRAT: Atle Pettersen under «Skal vi danse»-finalen 12. November 2011. Her i sin showdans, i piratkostymer, etter musikk fra filmen «Pirates of the Caribbean». Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX

Atle Pettersen: – «Skal vi danse» har lært meg å slippe meg løs

«Skal vi danse» feirer sin tiende sesong. Sjekk alle finaledansene gjennom tidene her! Se video!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den tiende sesongen av «Skal vi danse» går snart av stabelen. Og årets kjendiser er allerede i full trening for å bli den beste på parketten når de møtes i studio under jubileet 23. august.

Høsten 2011 var det Atle Pettersen som vant den sjuende sesongen av «Skal vi danse» på TV 2. Han ser tilbake på finaledagen med stor glede. 

– Jeg husker den finalen veldig godt. Jeg husker ikke så veldig mye akkurat de minuttene jeg danset, men jeg husker godt alt styret som var rundt, sier han.

Aller best husker han dansen – før de kom på parketten. 
– Jeg husker godt at vi laget den, og at vi satt den sammen og øvde på den på treningsrommet. Så hadde vi parkettprøver og tenkte at «jaha, dette blir bra», og så kom vi til kostymeprøvene og da tenkte vi «wow, dette blir kult». Da vi til slutt kom ned til kameraprøvene med kostymer og lys tenkte vi «dette blir helt sykt»! sier han entusiastisk.

Må trene!

Han er helt sikker på at å være med i «Skal vi danse» har påvirket han som artist, både jobb og privat.

– «Skal vi danse» har selvfølgelig hatt innvirkning på karrieren min, men også på meg som person, og det å tørre å slippe seg løs, tilføyer Atle. 

Han synes det er vanskelig å komme med råd til årets deltakere. Men en ting er han sikker på:
– Det kommer litt an på hva slags ambisjoner de har, men hvis de vil vinne, så må de trene mest. Så enkelt er det!

Under premieresendingen neste lørdag vil du få et gjensyn med de tidligere vinnerne, i mellomtiden kan du kose deg med alle vinnerdansene i videoene nedenfor.

Hvem synes du har den beste finaledansen? Si din mening i kommentarfeltet nedenfor!