Derfor kan ikke politiet utelukke at stesønnen hadde medhjelpere

Politiet har satt store ressurser inn i søket etter stesønnen som er mistenkt for å ha drept faren (53) i Øyer.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Politiet har satt inn store ressurser for å finne den mistenkte stesønnen til den 58-årige mannen som ble funnet drept i Øyer i Oppland torsdag. Nattens søk har ikke ført til at den etterlyste mannen er funnet.

Kan ha hatt medhjelpere

TV 2 har fått bekreftet opplysninger om at verken den drepte faren eller stesønnen hadde bilsertifikat. Dette er årsak til at politiet på ingen måte kan utelukke at stesønnen kan ha hatt medhjelpere.

Ifølge TV 2s kilder ble den mistenkte mannen i 20-årene sist observert samme dag som det ble funnet levninger av den savnede 58-åringen i et bål.

Konflikt

TV 2 får opplyst at politiet enda ikke har opplysninger på hvor selve drapet har skjedd. Dette til tross for at de har gjort en rekke tekniske undersøkelser i stesønnens leilighet. Denne leiligheten har tidligere blitt omtalt som farens leilighet, men nye opplysninger viser at stesønnen nylig overtok den.

Politiet har også forsøkt å finne ut om det har vært noen alvorlige konflikter mellom faren og stesønnen, men det er ikke funnet noen konflikter av den art som tilsier drapsmotiv.

Nina Braathen Hjortdahl er oppnevnt som bistandsadvokat for den avdødes familie. TV 2 har vært i kontakt med advokaten, men hun ønsker ikke å kommentere saken før hun har møtt familien.