AVGJØRES SØNDAG: Kan Suzann Pettersen kllinke til og ta seieren? (AP Photo/Carlos Osorio) / TT / kod 436
AVGJØRES SØNDAG: Kan Suzann Pettersen kllinke til og ta seieren? (AP Photo/Carlos Osorio) / TT / kod 436

Knallsterk Tutta bare ett slag bak teten

Suzann Pettersen spilte seg opp i den ypperste seierskampen i LPGA-mesterskapet i golf med en sterk 67-runde lørdag.

Bli med på galskapen. Se alt av engelsk fotball.
Klikk her for å bestille det riktige abonnementet for deg før seriestart!

Hun gikk den 3. runden fem slag under par for dagen og er bare ett slag bak lederen Brittany Lincicome. Tutta deler 2. plassen med sørkoreanske Park In-bee før alt skal avgjøres søndag.

Pettersen startet dagen på delt 7. plass og var da fem slag bak Lincicome. Mens amerikaneren spilte ujevnt lørdag (tre bogeyer, fire birdier), leverte den norske stjernen ypperlig spill etter en uheldig start med bogey på første hull.

Hun slo umiddelbart tilbake med birdie både på 2. og 3. hull. Deretter ble det nye birdier på 10., 11., 14. og 15. hull. 67-rundene til Pettersen og spanske Carlota Ciganda var lørdagens beste.

– Jeg var litt frustrert etter de ni første hullene, men jeg klarte å justere spillet litt. Det ga meg en ganske god respons. Det er fint å være der jeg er akkurat nå, sa Pettersen ifølge lpga.com etter runden.

Tutta slet med ryggproblemer tidligere i sesongen, men har vist svært god form den siste tiden. Hun venter fortsatt på årets første turneringsseier. Hittil i karrieren står hun med to majortriumfer: LPGA-mesterskapet i 2007 og Evian-mesterskapet fra i fjor høst.

(©NTB)