– Om det ikke blir bra på film, er det tilbake til gjøgleriet

(HAUGESUND/TV 2) I høst kommer filmen «Jakten på Berlusconi» med Morten Ramm og Odd Magnus Williamson i hovedrollene. I kveld skal de dele ut pris på Amanda.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Morten Ramm og Odd Magnus Williamson kastet glans over den røde løperen med sorte dresser, sløyfer og vannkjemmet hår. Williamsson synes det var stor stas å være på Amanda, selv om han i det siste har hengt ut i filmhovedstaden Los Angeles.

Kjenner ingen

Er det fortsatt stas å være på Amanda?

– Det er ingenting som kan måle seg med Haugesund på en regntung dag. Det er staselig å være her sammen med Morten Ramm, sier Odd Magnus til TV 2. Sammen skal de dele ut pris på filmfestivalen i kveld.

– Staselig å være sammen med Odd også, sier Ramm som forteller at Odd Magnus er den eneste han kjenner på festen.

Filmaktuelle

Williamson og Ramm spiller sammen i filmen «Jakten på Berlusconi» som har premiere på norske kinoer i høst. Ramm tror folk vil bli overrasket over å se han i en slik film, da de jo er vant med å se han som «en kakler som aldri vil sette punktum», som han så fint betegner seg selv.

Usikker på tilbakemeldingene

Ramm er usikker på hvordan han taklet rollen i «Jakten på Berlusconi», og innrømmer at han kikket ekstra mye på seg selv da han så filmen første gang.

– Det er rart å se seg selv på stort lerret. Jeg er fortsatt ikke helt sikker på om det gikk bra. Om ikke får det bli tilbake til gjøgleriet.

Prisutdelere

De to gleder seg til å dele ut pris, og er glad for å få være med på «det gode liv innafor filmbransjen».

– Jeg bare henger på Odd i kveld jeg. Jeg bare står bak han og drikker, så introduserer han meg for folk, sier Morten Ramm til TV 2.