NYTT PAR: Ifølge amerikanske nettsider hevdes det at Jennifer Lawrence og Chris Martin nå er Hollywoods nye superpar. Foto: Stella Pictures.
NYTT PAR: Ifølge amerikanske nettsider hevdes det at Jennifer Lawrence og Chris Martin nå er Hollywoods nye superpar. Foto: Stella Pictures.

Kjærlighetsrykter om nytt Hollywood-par

De gikk ut av seriøse forhold nylig. Nå har hitmaskinen og Hollywood-stjernen funnet sammen!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er ikke lenge siden det ble kjent at Jennifer Lawrence gjorde det slutt med kjæresten over flere år, Nicolas Hault. Nå har Jennifer tilsynelatende igjen funnet kjærligheten, denne gangen med Coldplay-vokalist Chris Martin.

Slengkyss på konsert

Lawrence ble nylig sett på en Coldplay-konsert i New York, hvor flere øyenvitner kan fortelle at stjernen fikk en helt spesiell hilsen fra scenen, skriver US Magazine.

Chris Martin gjorde en «Hunger Games»-referanse fra scenen, og sendte et kyss til den Oscar-vinnende skuespilleren som satt sammen med flere venner på VIP-avdelingen.

E!online melder at flere kilder hevder de to nå er et par. De har blitt sett sammen ved flere anledninger etter bruddet Jennifer og Nicolas i slutten av juni.

Udramatisk brudd

Chris Martin var tidligere gift med skuespiller Gwyneth Paltrow, og de to har barna Apple og Moses sammen. De skilte lag tidligere i år, men etter rykter om at de skulle bli sammen igjen, har de nå bekreftet at det er slutt på ordentlig, men at de fremdeles er venner.

– Vi er gode venner, og det er masse kjærlighet. Det er ingen skandale her. Jeg skulle ønske jeg kunne gi dere skandale, sa Coldplay-vokalisten på radioshowet Valentine in the Morning.