LIVERPOOL? Radamel Falcao skal være på Brendan Rodgers' ønskeliste. AFP PHOTO / JEAN-CHRISTOPHE MAGNENET
LIVERPOOL? Radamel Falcao skal være på Brendan Rodgers' ønskeliste. AFP PHOTO / JEAN-CHRISTOPHE MAGNENET

Fotballryktene: – Liverpool sikter seg inn på Falcao eller  Cavani

Petr Cech kan komme til å forlate Chelsea og Manchester United prøver seg på Inter Milan-spiss. Her er dagens rykter!

Bli med på galskapen. Se alt av engelsk fotball.
Klikk her for å bestille det riktige abonnementet for deg før seriestart!

Premier League starter i dag, da Manchester United tar i mot Swansea på Old Trafford kl. 13.45.

Men overgangsvinduet stenger ikke når sesongen åpner, og jo nærmere 1. september vi kommer, jo større blir panikken blant managerne som fortsatt har huller i spillerstallene sine.

Se Premier League igjen denne helgen, på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo!

Liverpool-manager Brendan Rodgers har lovet fansen at det skal komme en spiss i verdensklassen inn dørene på Anfield før overgangsvinduet stenger. Daily Mirror skriver at både Radamel Falcao og Edinson Cavani er på blokken til Merseyside-klubben, men Liverpool-fansen må regne med å holde pusten en god stund til. Rodgers planlegger nemlig ikke å handle før det bare er timer igjen til kalenderen sier september.

LIVERPOOL-AKTUELL? Edinson Cavani. AFP PHOTO / PHILIPPE HUGUEN
LIVERPOOL-AKTUELL? Edinson Cavani. AFP PHOTO / PHILIPPE HUGUEN

The Times melder at Tottenham er ute etter Romas Mattia Destro. Den 23 år gamle spissen skal være på vei vekk fra den italienske hovedstadsklubben, og i tillegg til Tottenham skal også tyske Wolfsburg være interessert. Uansett, sportsdirektør i Roma Walter Sabatini skal være på plass i London, men om det er på grunn av en mulig Destro-overgang til Spurs vites ikke.

Det kan nemlig også være andre grunner til at sportsdirektøren er i London. Daily Express skriver at Mehdi Benatia, som også har vært ønsket av Manchester United, nå skal være aktuell for Chelsea. José Mourinho og Chelsea kan komme til å smelle 300 millioner kroner i bordet for midtstopperen, som i tilfelle går inn som direkte erstatter for David Luiz i Chelseas midtforsvar.

Unge og ikke minst svært lovende Thibaut Courtois er tilbake i Chelsea, noe som fort kan bety exit for legendariske Petr Cech. Det ligger i kortene at 22 år gamle Courtois kommer til å starte Chelseas første kamp for sesongen, mot Burnley på mandag, og Cech er nok neppe fornøyd med å sitte på benken. Ifølge Daily Mail er både Real Madrid, Paris Saint-Germain og Monaco interessert i å sikre seg tsjekkerens tjenester.

PÅ VEI BORT? Petr Cech. (AP Photo/dpa, Carmen  Jaspersen)
PÅ VEI BORT? Petr Cech. (AP Photo/dpa, Carmen Jaspersen)

Sunderlands Steven Fletcher kan bli Shane Longs erstatter i Hull, skriver The Sun (krever registrering).

Det ser ut til at Arturo Vidal ryker for Manchester United, og dermed spekuleres det i hvem andre som eventuelt kan forsterke Louis van Gaals spillerstall før overgangsvinduet stenger. Et av navnene som har dukket opp er Fredy Guarín, og ifølge Daily Star kommer Inter Milan-spissen til å forlate klubben i løpet av de neste 14 dagene. I tillegg til Manchester United skal også Juventus være interessert i colombianeren.

PSGs talentfulle forsvars- og midtbanespiller Adrien Rabiot er ønsket av Arsenal og Chelsea. 19-åringen har også vært aktuell for Juventus og Roma, men nå ser det ut til at det står mellom Arsenal og Chelsea. Daily Express skriver at de to klubbene begge kan komme til å tilby 100 millioner kroner for franskmannen.

ARSENAL ELLER CHELSEA? Adrien Rabiot.  AFP PHOTO MARTIN BUREAU
ARSENAL ELLER CHELSEA? Adrien Rabiot.  AFP PHOTO MARTIN BUREAU

Daily Mirror skriver at Harry Redknapp ønsker seg Lassana Diarra til Queens Park Rangers. Diarra spiller for tiden i russiske Lokomotiv Moskva, men hvis overgangen skal bli en realitet må franskmannen regne med å gå kraftig ned i lønn. I Russland tjener nemlig den tidligere Real Madrid-spilleren 800.000 kroner i uken, mens Queens Park Rangers ikke er interessert i å lønne ham med mer enn halvparten.