Arsenal's Alexis Sanchez (left) and Manchester City's Yaya Toure during the Community Shield match at Wembley Stadium, London.
Arsenal's Alexis Sanchez (left) and Manchester City's Yaya Toure during the Community Shield match at Wembley Stadium, London.

Langoddsen: Rekdal tipper på Arsenal

Håndplukket tre kamper fra engelsk fotball til lørdagskupongen!

ARSENAL - CRYSTAL PALACE (PREMIER LEAGUE) H: 1,22 U: 5,10 B: 10,50
Arsenal har vært fantastiske i sesongoppkjøringen og vant 3-0 over Manchester City i Community Shield forrige helg. Det er store forventninger til storsigneringen Alexis Sanchez fra Barcelona. Chile-stjernen var fantastisk i VM. Arsenal har et utrolig angrepsgalleri, men det er ikke sikkert Özil og Podolski spiller enda, da de fikk litt ekstra fri etter VM-seieren. Theo Walcott er fortsatt skadet, men Jack Wilshere vil antagelig spille. Crystal Palace er i kaos etter manager Tony Pulis gikk av i protest to dager før seriestart fordi han ikke fikk styrke stallen slik han ønsket. Brede Hangeland og Martin Kelly er interessante signeringer, men alt i alt er ikke Palace veldig styrket. Når Arsenal er gode nok til å vinne 3-0 over Manchester City kan de fort gjøre det igjen her.

FULHAM - MILLWALL (CHAMPIONSHIP) H: 1,85 U: 3,20 B: 3,50
Jernmannen Felix Magath klarte ikke redde Fulham forrige sesong, men han har fortsatt tillit er klar for å gyve løs på oppgaven - opprykk. Han har vunnet Bundesliga tre ganger som spiller og tre ganger som trener i tillegg til Serievinnercupen i 1983. Storsigneringen Ross McCormack ventes å starte for Fulham, som tapte 1-2 for Ipswich i serieåpningen. Millwall er uten backen Matthew Biggs grunnet skade. Bortelaget var nær ved å rykke ned forrige sesong, og har nok ikke styrket laget i veldig stor grad i sommer. Allikevel vant de 2-0 over Leeds i serieåpningen. Fulham har hentet inn flere spillere, men Mitroglou og Ruiz ryktes å være på vei bort, så flere forandringer kan komme.

CARDIFF - HUDDERSFIELD (CHAMPIONSHIP) H: 1,55 U: 3,55 B: 4,75
Huddersfield kom på 17. plass i Championship forrige sesong, og var neppe det mest spennende laget i divisjonen. De hadde en grusom seriestart forrige helg hvor de tapte 0-4 hjemme for AFC Bournemouth. Manager Mark Robins fikk sparken etter en eneste serierunde. Under ny ledelse tok de en 5-3 seier over Chesterfield fra League One i ligacupen - i ekstraomganger - tirsdag. Huddersfield mistet også sin kanskje beste spiller denne uken da Adam Clayton meldte overgang til Middlesbrough. Solskjær og Cardiff spilte 1-1 mot Blackburn i serieåpningen, og vant 2-1 over Coventry City i ligacupen. Dette er en kamp Cardiff må og bør vinne dersom de har tenkt å rykke opp fra divisjonen.