NY KANAL:  Etter 14 sesonger  med «Robinsonekspedisjonen» på TV 3, havner Christer Falck hos TV 2. Foto: Stellapictures.
NY KANAL:  Etter 14 sesonger  med «Robinsonekspedisjonen» på TV 3, havner Christer Falck hos TV 2. Foto: Stellapictures.

– Målet er å få en pult ved siden av Dorthe Skappel

Christer Falck blir TV 2-programleder med «Robinsonekspedisjonen».

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I dag ble det kjent at TV 2 har kjøpt rettighetene til å vise «Robinsonekspedisjonen» i Norge. Det betyr at Christer Falck blir å se på TV 2 fra høsten av og bytter kanal etter 14 sesonger med realityprogrammet på TV 3.

– Det er kult at vi nå når frem til et enda større publikum, og det blir spennende å se om TV 2 kan dra programmet opp til de store høyder. Men samtidig er det jo rart å ta farvel med kollegaer du har jobbet med i 15 år, sier Christer Falck til TV 2.

Veteran

Christer Falck er spent på om TV 2 vil forandre mye på konseptet. Mellom 40 og 50 land har produsert programmet gjennom årenes løp, og Christer mener at årets sesong som blir å se på TV 2, er midt i blinken for kanalen.

– Årets sesong er skreddersydd for TV 2 og i år er det en klassisk casting av personer. Sjelden kan du si at samtlige deltagere funket på Robinson, sier Christer.

TV-kupp

Falck mener at TV 2 kan gni seg godt i hendene etter å ha «kuppet» realityprogrammet.

Nå gleder han seg til å treffe spesielt en programleder i TV 2 han kjenner godt fra før.

– Jeg deler jo seng med pressesjefen i TV 3, det er nok kjent for de fleste. Hvis jeg nå i tillegg kan få en pult ved siden av Dorthe Skappel, så hadde det vært fantastisk, ler Christer Falck til TV 2.