København, Danmark 20131210.
FC Københavns trener Ståle Solbakken under Champions League kampen mot Real Madrid i Parken tirsdag.
Foto: Jens Nørgaard Larsen / NTB scanpix
København, Danmark 20131210. FC Københavns trener Ståle Solbakken under Champions League kampen mot Real Madrid i Parken tirsdag. Foto: Jens Nørgaard Larsen / NTB scanpix

Langoddsen: Spenning i dansk Superliga

Rekdal tipper seier til Ståle Solbakkens FC København.

FC KØBENHAVN - FC MIDTJYLLAND (SUPERLIGAEN)

H: 1,95 U: 3,15 B: 3,35
Ståle Solbakken og FC København forventes av sine egne å dominere dansk fotball. Han tok over et lag i elendig forfatning i august i fjor, og førte de helt opp i tetstriden. Nå forventer fansen gull, men starten har ikke vært spesielt god. Fem poeng på de fire første kampene, og et stygt 0-3 tap hjemme for nyopprykkede Hobro forrige helg er langt under pari. Nå møter de et av danmarks beste lag de siste årene, som kom ett poeng bak FCK forrige sesong. FC Midtjylland har ni poeng på de fire første og vant 3-1 over SønderjyskE sist. De har utfordret FCK i enkeltkamper de siste sesongene. Solbakken må unnvære forsvarsspiller Jørgensen som ble utvist mot Hobro sist. Rekdal tror FC København kommer kraftig tilbake for å revansjere Hobro-tapet.

 

ROYAL MOUSCRON - STANDARD LIÉGE (PRO LEAGUE)

H: 3,05 U: 3,10 B: 1,95
Mouscron står med fire poeng på de tre første kampene, noe som må sies å være respektabelt for et lag som er nyopprykket. De tapte for topplaget Anderlecht i serieåpningen, men vant over Waasland-Beveren og spilte uavgjort mot Lierse. Nå møter de et nytt topplag som står med to seire og ett tap så langt. Det hører med til historien at tapet kom rett etter de hadde spilt en knalltøff kamp mot Panathinaikos i Athen og vunnet 2-1 i mesterligakvalifisering. Liége tar i mot Zenit i Champions League-playoff på onsdag. De ønsker neppe å gå på to tap på rad og gi Anderlecht en luke, så her ligger det i kortene at Standard Liége tar tre poeng.