Suárez må sone - men nå får han trene

Luis Suárez kan lære seg å kjenne sine nye lagkamerater.

Bli med på galskapen. Se alt av engelsk fotball.
Klikk her for å bestille det riktige abonnementet for deg før seriestart!

Barcelona-angriper Luis Suárez må sone i fire måneder etter biteskandalen i sommerens fotball-VM. Det besluttet CAS torsdag.

27-åringen ble utestengt fra all fotballrelatert aktivitet i fire måneder etter å ha bitt Giorgio Chiellini.

Nå får han trene

Men selv om Suárez får utestengelsen opprettholdt, så har han grunn til å juble. I FIFA-dommen ble det gjort klart at han ikke fikk trene med klubben sin.

CAS har besluttet at det skal han få lov til, og dermed kan han trene med sine nye lagkompiser etter overgangen fra Liverpool.

Suárez forlot Merseyside-klubben til fordel for Barcelona for 750 millioner kroner, på tross av biteskandalen i sommerens VM.

Suárez ble straffet knallhardt fordi det var tredje gang han ble dømt for å bite en motspiller.

Så selv om uruguayaneren ikke er tilbake før tidligst søndag 26. oktober, så kan han i det minste gjøre seg kjent med lagkameratene han skal inn i Barcelonas drømmerekke med - Suárez, Lionel Messi og Neymar kan nå finne tonen på treningsfeltet. 

Han kan også spille i vennskapskamper, og kan få muligheten når Barcelona møter meksikanske Leon mandag. Han kan også spille vennskapskamper for Uruguay, men må stå over de neste åtte tellende kampene til landslaget.

Kan debutere i El Clásico

Stjernesigneringen KAN få sin Barcelona-debut i El Clásico. Helgen Suárez returnerer møtes nemlig Real Madrid og Barca. 

Men kamptidspunktet er forløpig ikke berammet. Om El Clásico legges til lørdag 25. oktober, så kan ikke Suárez spille kampen. Spilles den dagen etter, så kan det være duket for Suárez-show på Santiago Bernabeu.

Kampene mot Elche, Villarreal, Athletic Bilbao, Levante, Malaga, Granada, Rayo Vallecano og Eibar må han imidlertid stå over.