TØFFE TAK: Odd vant forrige møte mellom disse lagene 1-0 i Bergen i juni.
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
TØFFE TAK: Odd vant forrige møte mellom disse lagene 1-0 i Bergen i juni. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Rekdal tror Odd går til semifinale

I går tippet han seier til Molde og Strømmen - begge vant stort. 

HAMKAM - FREDRIKSTAD (1. DIVISJON) H: 5,30 U: 3,80 B: 1,38
HamKam ligger sist i 1. divisjon med bare seks poeng og vil definitivt ikke spille i 1. divisjon neste sesong. De klarte 1-1 mot Nest-Sotra hjemme på Hamar forrige runde, det andre poenget de har tatt siden mai. Fredrikstad hadde en dårlig sesongstart, men kjemper nå om en av kvalikplassene. Det spørs om de rekker å ta igjen Sandefjord og Tromsø, og på de to siste kampene har de spilt uavgjort mot Tromsdalen og Mjøndalen. Her må og bør Fredrikstad ta tre poeng.

ODD - BRANN (KVARTFINALE, NM) H: 1,60 U: 3,80 B: 4,50
Odd har overrasket alle i år, og ligger på andreplass i Tippeligaen. Formen er god - gutta fra Skien har ikke tapt siden mai. De har spilt to hjemmekamper på rad som har gitt seier over Sandnes Ulf og Strømsgodset. Brann er i sportslig krise som vi alle vet, men har nå fått inn Marcus Pedersen som en potensiell redningsmann. Etter sigende starter han på benken i denne kampen. Brann fikk en opptur med 1-0 over Aalesund sist, og tok tre poeng som var livsviktige i bunnstriden. Nå får spillerne fri fra nedrykksspøkelset og kan slå seg løs. Men Odd er klare favoritter.

BASEL - ST. GALLEN (SUPER LEAGUE) H: 1,35 U: 4,20 B: 5,50
FC Basel har gjort seg meget godt bemerket i europacupene de siste årene. Klubben er nok en gang seriemester i Sveits og står med fire titler på rad. De har åpnet årets serie med fire strake seire og 12-4 i målforskjell. På lørdag vant Basel 4-1 over FC Zürich. St. Gallen har vært langt mer variable med en seier, to uavgjort og ett tap. I helga spilte de 2-2 hjemme mot svake Aarau. Det er stor nivåforskjell på topplagene og “røkla” i Super League, og Basel er bankerkandidater til å ta tre poeng her.