Hoseth-perle etter 24 sekunder sendte Stabæk til semifinale

Bæringene sendte Haugesund ut av cupen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Bli med på galskapen. Se alt av engelsk fotball.
Klikk her for å bestille det riktige abonnementet for deg før seriestart!

Stabæk - Haugesund 1-0:

Magne Hoseths scoring etter bare 24 sekunder ble avgjørende da Stabæk avanserte til NM-semifinalen i fotball med 1-0 over Haugesund onsdag.

Se vinnermålet i videovinduet øverst!

I fjor scoret Hoseth et avgjørende mål da Molde slo Rosenborg i NM-finalen i fotball. I onsdagens kamp ble 33-åringen cuphelt igjen med et susende skudd.

Halvminuttet var spilt på Nadderud da Hoseth leverte en avslutning helt etter læreboka. Den tidligere Molde-spilleren dunket til etter pasning fra Fredrik Brustad – og ballen smatt inn helt oppe i vinkelen bak FKH-keeper Per Kristian Worre Bråtveit.

Vi fulgte kampen minutt for minutt i vårt livesenter!

I ettertid kan man si at det var en fordel at Luc Kassi hadde bommet på ballen før den havnet i føttene på 33-åringen.

MÅLGLIS: Så glad ble Magne Hoseth etter sin kjappe scoring på Nadderud. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
MÅLGLIS: Så glad ble Magne Hoseth etter sin kjappe scoring på Nadderud. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Målet ble innledningen på en førsteomgang der hjemmelaget hadde styringen på det aller meste. Haugesund slet med å komme seg framover på banen og skapte nesten ingenting.

Over i annen omgang var det også Stabæk som hadde styringen fra start. Etter hvert kviknet gjestene til og skapte store farligheter foran Stabæk-buret, men ingen klarte å ta fra Hoseth matchvinnertittelen.

Kampens eneste målscorer fikk ikke flere muligheter da han ble erstattet av Giorgi Gorozia med en snau halvtime igjen. Stående applaus ble det imidlertid for midtbanespilleren i hans andre kamp for Stabæk.

Hoseth har nærmest gjort det for vane å vise seg fram i viktige cupkamper. Fjorårets scoring på frispark mot Rosenborg i cupfinalen var av det flotte slaget. Den ga Molde 3-2 i det som senere ble 4-2-seier og NM-gull. (©NTB)