Hoseth-perle etter 24 sekunder sendte Stabæk til semifinale

Bæringene sendte Haugesund ut av cupen.

Bli med på galskapen. Se alt av engelsk fotball.
Klikk her for å bestille det riktige abonnementet for deg før seriestart!

Stabæk - Haugesund 1-0:

Magne Hoseths scoring etter bare 24 sekunder ble avgjørende da Stabæk avanserte til NM-semifinalen i fotball med 1-0 over Haugesund onsdag.

Se vinnermålet i videovinduet øverst!

I fjor scoret Hoseth et avgjørende mål da Molde slo Rosenborg i NM-finalen i fotball. I onsdagens kamp ble 33-åringen cuphelt igjen med et susende skudd.

Halvminuttet var spilt på Nadderud da Hoseth leverte en avslutning helt etter læreboka. Den tidligere Molde-spilleren dunket til etter pasning fra Fredrik Brustad – og ballen smatt inn helt oppe i vinkelen bak FKH-keeper Per Kristian Worre Bråtveit.

Vi fulgte kampen minutt for minutt i vårt livesenter!

I ettertid kan man si at det var en fordel at Luc Kassi hadde bommet på ballen før den havnet i føttene på 33-åringen.

MÅLGLIS: Så glad ble Magne Hoseth etter sin kjappe scoring på Nadderud. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
MÅLGLIS: Så glad ble Magne Hoseth etter sin kjappe scoring på Nadderud. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Målet ble innledningen på en førsteomgang der hjemmelaget hadde styringen på det aller meste. Haugesund slet med å komme seg framover på banen og skapte nesten ingenting.

Over i annen omgang var det også Stabæk som hadde styringen fra start. Etter hvert kviknet gjestene til og skapte store farligheter foran Stabæk-buret, men ingen klarte å ta fra Hoseth matchvinnertittelen.

Kampens eneste målscorer fikk ikke flere muligheter da han ble erstattet av Giorgi Gorozia med en snau halvtime igjen. Stående applaus ble det imidlertid for midtbanespilleren i hans andre kamp for Stabæk.

Hoseth har nærmest gjort det for vane å vise seg fram i viktige cupkamper. Fjorårets scoring på frispark mot Rosenborg i cupfinalen var av det flotte slaget. Den ga Molde 3-2 i det som senere ble 4-2-seier og NM-gull. (©NTB)